Αν το μόνο που συγκράτησες από την υπόθεση Στρος Καν είναι…πώς κατάφερε η καμαριέρα να τον κάνει να την κυνηγάει και μάλιστα να μην κρατιέται, εμείς σου δίνουμε μερικά tips για να στήσεις το δικό σου σκάνδαλο στο σπίτι σου!





1)”Στολή καμαριέρας” Όπως καταλαβαίνεις είναι απαραίτητο αξεσουάρ για να είναι σωστό το σενάριο. Όσο πιο κοντή η φούστα τόσο πιο γρήγορα… θα στη βγάλει! Όταν ακούσεις το κλειδί στην πόρτα την ώρα που θα γυρνάει στο σπίτι, σκύψε να στρώσεις το κρεβάτι κάνοντας ότι δεν τον έχεις ακούσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα το ξεστρώσεις…
2)”Αντίσταση” Ξέρω ότι το θες πάρα πολύ αλλά το σενάριο λέει ότι αυτός μόνο θέλει κολασμένα. Άρα το παίζεις δύσκολη,πολύ δύσκολη μέχρι να σε ρίξει στο κρεβάτι. Προσοχή! Στο τέλος του κάθεσαι… Στόχος είναι το παθιασμένο σεξ και όχι να καταλήξει όπως ο κατά τ’ άλλα συμπαθέστατος Ντομινίκ…
3)”Σουίτα” Αν είσαι από τους λίγους που μπορούν να κλείσουν για ένα βράδυ μια σουίτα η φαντασίωση σου θα γίνει πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Απλά στην περίπτωσή σας θα ξυπνήσετε ακόμα πιο όμορφα παίρνοντας ένα πρωινό στο κρεβάτι. Αν είσαι στην πλειοψηφία που περνά και σπίτι της καλά, φρόντισε απλά να έχεις φτιάξει το δωμάτιο α λα σουίτα. Κεριά,αρώματα και σατέν σεντόνια θα σε βοηθήσουν!
4)”Λατρεμένο το απαγορευμένο” Και για να ανάψουν λίγο τα αίματα πρέπει να νιώσετε λίγο…παράνομοι! Δύσκολο να γίνει στο σπίτι εκτός αν βγεις να τινάξεις… τα σεντόνια στο μπαλκόνι. Θα σε κυνηγήσει να σε βάλει στην κρεβατοκάμαρα και… καλή διασκέδαση!
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top