http://lovebytes.freedomblogging.com/files/2009/06/gold-knot1.jpg1. Αρχικά κοίταξε την κεντρική φωτογραφία του προφίλ της. Αν είναι…

και η μοναδική στο προφίλ της αυτό είναι κάπως ύποπτο..


2. Σε περίπτωση που αντί για φωτογραφία της υπάρχει μια άσχετη Φώτο (κάποιο τοπίο, κάποιο ζώο, cartoon κλπ) τότε οι πιθανότητες να είναι εύσωμη αυξάνονται επικίνδυνα.


3. Αν πάλι υπάρχει φωτογραφία στο προφίλ της αλλά η Φώτο την δείχνει μόνο από το λαιμό και πάνω τότε «Χιούστον, δεαρ ις α πρόμπλεμ!!».


4. Σε περίπτωση που περάσει τα παραπάνω τεστ κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία και δείτε αν είναι σκοτεινή, έχει κάποια περίεργη γωνία λήψης ή δεν φαίνεται καλά το πρόσωπο ή το σώμα της.


5. Κοιτάξτε εν γένει αν είναι photoshopped! Basic Rule!


6. Αν τώρα έχει παραπάνω από μία φωτογραφίες κοιτάξτε να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με οπτικές γωνίες που να δείχνουν καθαρά τον… σωματότυπό της. Σε περίπτωση που υπάρχουν μόνο φωτογραφίες που δείχνουν το …γλυκούλικο προσωπάκι της υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να την πατήσετε.


7. Κοιτάξτε αν υπάρχουν photo albums με τοπία και μόνο. Biiig (fat) problem!!!


8. Εκεί που χαλάει συνήθως το καμουφλάζ είναι όταν γίνεται η εν λόγω κοπέλα σε φωτογραφίες από άλλους tag. Κοιτάξτε προσεκτικά και δείτε τα tag που της έχουν κάνει. Συνήθως εκεί πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα… καλλωπισμένες φωτογραφίες! Φυσικά αν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της σε προκλητικές στάσεις ή/και μοιάζει με μοντέλο μην βιαστείτε να χαρείτε για την καλή σας τύχη. Χρησιμοποιείστε το ένστικτο σας για να εξακριβώσετε ότι σίγουρα οι φωτογραφίες είναι δικές της!


blogografies.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. diladi t na paw eleos gia t sigkekrimeno...ean kapoia einai eysomi den simainei kati..kai o ka8enas mas bazei foto sto fb pou na tn bixnei oso pio wraio ginite....episis o ka8enas exei kapoio sigkekrimeno logo na kanei fb kai einai dikaioma t na balei oti foto 8elei....edw blepete kai apo ta atoma ta opoia exoun kormara m bazoyn foto ts opoies opoios ts blepei arxizei kai krazi.....kai otan mia eysomi kopela bazei mono t prosopo ts t sas endiaferei....Eimai kai egw eysomi kai den exw kanena problima m to swma mou kai exw polles foto sto fb....kai den exw kanena problima alla epeidi iparxoun kopeles pou exoun problima den prepei na ts kanoume na exoun akoma megalitero problima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με την κοπέλα παραπάνω.
    Δεν είναι σωστό να κομπλεξάρουμε τους άλλους ανθρώπους με βάση το σωματότυπό τους ή οτιδήποτε άλλο.
    Εγώ δεν είμαι εύσωμος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το να είναι κανείς είναι ντροπή.
    Και προφανώς όλοι έχουμε τα δυνατά και τα αδύναμά μας σημεία και τονίζουμε τα μεν και αποκρύπτουμε τα δε στις φωτογραφίες μας και εντός fb και εκτός fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην βιαστείτε να χαρείτε για την καλή σας τύχη! υπέροχο σχόλιο! πολύ καλό! μπράβο στον συγγραφέα(προφανώς και είναι άνδρας)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia to 1 h to deytero??? t 1 einai ginaikas(diko m)k t deytero andra....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ki allos phallokraths - ratsisths egrapse to ar8ro ayto me toys 8 logoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι θα συμφωνησω και γω για ρατσισμο.sorry φιλε αλλα δεν θα ξαναμπω στο blog σου να διαβασω οτιδηποτε οι αποψεις σου ειναι ακρως ρατσιστικες και ντροπη να ασχολησε με τετοια οταν ολος ο πλανητης υποφερει........εσενα δηλαδη το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το αν μια γυναικα ειναι χοντρη η οχι???πραγματικα λυπαμαι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top