Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το... παρακάτω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

20 σχόλια:

  1. Ας μου πει κάποιος ότι αυτό δεν ισχύει και ανέβηκε για αστείο γιατί θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ομώς .. σήμερα μόλις πείραμε τα dvd και είναι με greeklish ... φίλε ο πολιτισμός μας καταστρέφεται λίγος λίγος ... ΔΗΣΤΥΧΩΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορει...Που παει η Ελλαδα ? Τοσο ομορφη χωρα , τοσο ομορφη ΓΛΩΣΣΑ .... γιατι την καταστρεφουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδες μην τρελαινεστε, οπως και να το κάνουμε η γλώσσα των υπολογιστών ειναι τα αγγλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά το DVD λογικά θα έχει autorun... και αυτά έιναι απλά τα περιεχόμενο τα οποία ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τα διαβάσει το autorun αν είναι στα ελληνικά....

    Το περιεχόμενο της εφαρμογής στα ελληνικά δεν εμφανίζεται; ΜΗΝ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο... δεν κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όσοι βιάζεστε να κραξετε ελέγξτε παρακαλώ τα ορθογραφικά σας. Δεν μπορεί να υπερασπίζεστε πολιτισμό, από την στιγμή που το ορθογραφικό "βγάζει" μάτι. (φιλικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. akou ekei me greeklish ts ts ts ts.... ουπς :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τώρα παιδέια ας μήν λέμε και πολλά..αυτοι οι άνθρωποι είναι οι προδότες..αλλά όσο αφορά αυτο θα παρακαλόυσα την ίδια να δώσει μία καλη εξήγηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος. Σε λίγο θα φωνάζουμε και για το 666, για τα σκόπια και το πατριαρχείο....

    Πολύ απλά αφού τα λειτουργικά συστήματα είναι κατασκευασμένα με βάση την αγγλική γλώσσα και ουσιαστικά μόνο η "διεπαφή" (interface) + κάποια λίγα ακόμα μεταφράζονται σε διάφορες γλώσσες, δεν γινόταν αλλιώς. Εάν οι φάκελοι ήταν στα Ελληνικά κάποιοι υπολογιστές δε θα τα διάβαζαν με αποτέλεσμα να φωνάζουμε για την βλακεια των προγραμματιστών.

    Το θέμα φίλτατοι είναι ότι δεν υπάρχουν φράγκα για να τυπωθούν βιβλία.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες είτε ασχέτων με τους υπολογιστές είτε (ακόμα χειρότερα) κάποιων που ψάχνονται για καυγά.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς το "DYSTYCHOS" είναι καλύτερο από το "ΔΗΣΤΥΧΩΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν δασκαλοι και φιλόλογοι γράφουν στο Facebook αποκλειστικά σε greeklish και τους διαβάζουν και οι μαθητές τους, δεν σας πειράζει. Σας έπιασε κόψιμο που είναι σε greeklish τα ονόματα των αρχείων. Πήξαμε στην υποκρισία πια... Γκώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιβεβαιώνω και εγώ πως το DVD του Γυμνασίου έχει Greeklish στους φακέλους. 20 Σεπτεμβρίου 2011 6:22 μ.μ. Η γλώσσα των PC ΗΤΑΝ τα Αγγλικά και αργότερα τα Greeklish όταν δεν υπήρχαν τα Ελληνικά. Τα BIOS μπορεί να γράφονται μερικώς στα Αγγλίκά αλλά Δόξα τω Θεώ υπάρχουν πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΑ λειτουργικά συστήματα. K. Πυλαρίνε, πιστεύω πως εσείς παραπληροφορείτε το κόσμο. Το AutoRun έχει μεταφραστεί μερικώς στα Ελληνικά ασχέτως αν δε το χρησιμοποιεί η Microsoft.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...Αυτό πάει πολύ...Από το σχολείο υποτίθεται ότι πρέπει να αποθαρρύνουν τους μαθητές από το να χρησιμοποιούν τα greeklish και όχι να τα προβάλουν μέσα από τα DVD's που περιέχουν τα μαθήματά τους(Άλλο πονεμένο κεφάλαιο!Που ακούστηκε να χρησιμοποιούνται DVD's αντί για βιβλία λόγω οικονομικής κρίσης;Από αλλού δεν μπορούνε να κόψουν δηλαδή;).Τι να πω; Πραγματικά ντρέπομαι για την κατάντια αυτή της χώρας μας.Λυπάμαι πολύ.
    Μια φοιτήτρια Φιλολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος: Θα προτιμούσα να γράφεις με όνομα για να ξέρω που θα απευθυνθώ...! Πολύ πιθανόν να μην κατάλαβες ΚΑΝ τι είπα. Επίσης πολύ πιθανόν να μην κατάλαβες ΚΑΝ τι εννοώ "Autorun". Όταν βάζεις το CDάκι - DVDάκι στο pc σου τρέχει μία εφαρμογή... ένα διαδραστικό περιβάλλον. Αυτό είναι το application των μαθημάτων. Το Autorun είναι ένα αρχειάκι που φτιάχνεις και μόνος σου μέσω του Notepad. Επίσης πιστεύω πως δεν παραπληροφορώ "το κόσμο" και ουδέποτε είχα αυτόν τον σκοπό. Επιβεβαίωσε αυτό που λέω και θα δεις πως έχω δίκιο... αν ΠΑΛΙ δεν κατάλαβες τι λέω μπορώ να σου δώσω με mail κάποιο skype ή κάτι αντίστοιχο να σου το εξηγήσω.

    Σκέψου πχ ο υπολογιστής να είχε διαδρομές του τύπου:

    Ψ:\Τα%20%Έγγραφά%20%μου\Όνομα%20%Χρήστη\Φάκελος%20%τάδε και πάει λέγοντας.... όλες οι εφαρμογές θα πάθαιναν εγκεφαλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας πειραξαν τα greeklish, το οτι δηλωνουν πως λογο κρισης δεν είχαν χρήματα για να τυπώσουν βιβλία ας πούμε σας φαίνεται εντάξει; Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι αν γίνουν εκλογές φέτος δεν θα τυπωθούν οι ανούσιες αφίσες τους με τα ψηφοδέλτια που διασκορπούνται στους δρόμους και τα χρησιμοποιούμε για προσανάματα κτλ κτλ κτλ...χαχα, ελεος είπαμε σαν είπαμε αλλα αυτοί το παρακάνανε το θεματάκι...είναι φανερό ότι όλα έγιναν για επιπλέον κέρδος του υπουργείου παιδείας, δείτε λίγο ποιά εταιρεία ανέλαβε και με τι κόστος να κάνει τα cd, ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου ανέλαβε την δημιουργία αυτών των cd με κόστος 5 ευρώ το ένα καθώς βέβαια μιλάμε για άθλιο περιεχόμενο, κακοσκαναρισμένα βιβλία και ήδη στην πόλη των Σερρών αναφέρθηκε κρούσμα με cd που περιείχαν πορνογραφικό υλικό αντι σχολικό...το θέμα δεν είναι λοιπόν τα greeklish αυτά καθ'αυτά αλλα το τι παίζεται πίσω απ ολα αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμά δεν γίνονται ορθογραφικά λάθη, τότε δεν υφίσταται και η γλώσσα. Έπρεπε τα πάντα να είναι στα ελληνικά από τη στιγμή που είναι υλικό του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας. Δε θα την πληρώσει η Ελληνική γλώσσα την παγκοσμιοποίηση των μερικών που έτσι τους εξυπηρετεί. Ήδη έχουν γίνει τόσες αλλοιώσεις στην ελληνική γλώσσα, αλλά και απο το υπουργείο παιδείας;;; Για σκεφτείτε το λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σταματηστε να γραφετσαι ολοι με λατινικους χαρακτηρες...βρηκαν πατημα και δεν μηλαει κανεις.....ΑΙΣΧΟΣ. που πηγε ρε η γλωσσα μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγαλύτερους επαναστάτες χωρίς αιτία από τους πολέμιους των greeklish δεν έχω συναντήσει. Πόσο μάλλον 3-4 σχολιαστές εδώ, που γράφουν μεν με το ελληνικό αλφάβητο, αλλά χωρίς τόνους. Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν greeklish: evil 666 και καταστρέφουν τον "τρισμέγιστο" ελληνικό πολιτισμό.
    ελληνικά χωρίς τόνους: κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι ειστε εσεις ρε πουστη πως διαλο ξεσκεπασατε τετοια ανθελληνικη πραξη και προσπαθεια εξαλειψης της ελληνικης γλωσσας που εχει καπου εξι εκατ. λεξεις? Δεν ειδατε οτι αντι για κενα εχει "_" αυτο γινεται γιατι ΔΕΝ αναγνωριζονται απο το συστημα αλλοι χαρακτηρες εκτος απο αγγλικα. ΟΥΤΕ καν το κενο δεν αναγνωριζεται. Κλαψομουνες του ελεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top