Εμφανώς οργισμένη εμφανίστηκε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία έκανε «κάλεσμα» στους χρυσαυγίτες και τους ζήτησε να μην πτοούνται από τις συλλήψεις του πατέρα της και των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, εμφανίστηκε στην πολιτική εκπομπή του ακροδεξιού κόμματος, έχοντας στο πλευρό της τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος που αναπληρώνει τον Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. «Και αν οι συναγωνιστές μας δεν μπορούν να κάνουν ότι έκαναν πριν μπορούμε εμείς και αν μπούμε φυλακή θα μπορούν άλλοι. Η Χ.Α. είναι ιδέα», είπε.

Στη συνέχεια, η κόρη του έγκλειστου αρχηγού της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε την σύλληψη των βουλευτών της Χ.Α. «πολιτική», ενώ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως «έχουν πρεμούρα και βιασύνη για την δίκη. Η δίκη, είναι δίκη για τις φυλλάδες των δημοσιογράφων και όχι των δικαστών»μ, επεσήμανε και αναφέρθηκε στις δηλώσεις στήριξης που έκανε στο πρόσωπο του πατέρα της: «Μπορούν να πουν τα παιδιά των άλλων βουλευτών ότι είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους;».

Κλείνοντας, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε πως «ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω», ενώ σημείωσε σχετικά με τις δηλώσεις της πως «όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις».

Δείτε την εκπομπή εδώ.


Πηγή: iefimerida.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top