Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Scandalo υποδέχεται την νέα σαιζόν προτείνοντας looks νεανικά και girlie, δυναμικά και casual, ανατρεπτικά και cool ταυτόχρονα.
Ανακαλύψτε τους άπειρους συνδυασμούς που παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σας τώρα και εμπνευστείτε για μοναδικές εμφανίσεις στην πασαρέλα του πιο καυτού καλοκαιριού!

• Must αγορά Νούμερο Ένα: Επενδύστε σε μια σέξι φούστα σε γραμμή Α που ανεβαίνει πολύ πάνω από το γόνατο. Το mini είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής χρονιάς και το καλοκαίρι είναι η εποχή του!

• Must αγορά Νούμερο 2: Δώστε έμφαση στην λεπτομέρεια, επιλέγοντας tops με ιδιαιτερότητες στη γραμμή, στις deco details, στα υλικά. Η συλλογή γυναικείων ρούχων Scandalo σας προσφέρει άπειρες δυνατότητες. Με λογότυπα σε συνδυασμό με έξυπνα κοψίματα, cut-through διαφάνειες, ασυμμετρίες μπατίκ, φιόγκους, βολάν και φερμουάρ, αυτά τα tops κερδίζουν επιφωνήματα θαυμασμού από την πρώτη κιόλας ματιά!
• Must αγορά Νούμερο Τρία: Knitwear trend. Αυτό το καλοκαίρι τα πλεκτά θα φορεθούν όσο ποτέ άλλοτε, γι’ αυτό προμηθευτείτε μια elegant πλεκτή μπλούζα σε μαύρο χρώμα από την συλλογή γυναικείων ρούχων Scandalo ή ένα εντυπωσιακό πλεκτό μπολερό για να δώσετε ισπανικό flair στο outfits σας.

Αναζητήστε το πρωτοποριακό νέο σας στιλ ξεκινώντας από πολλά smart buys που θα ανακαλύψετε στην γυναικεία συλλογών ρούχων Scandalo και… let the summer begin!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top