Σφίγγει ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από εκείνους που έδωσαν την εντολή στον Γιώργο Ρουπακιά να σπεύσει στην Αμφιάλη και να καταφέρει τις φονικές μαχαιριές στον Παύλο Φύσσα...
Καταθέσεις μαρτύρων και στοιχεία που προκύπτουν από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του δράστη δείχνουν ότι πράγματι υπήρξε καθοδήγηση από κορυφαία στελέχη.
Τα αγήματα της Χρυσής Αυγής σε στρατιωτική παράταξη στον Μελιγαλά. Μπροστά μπροστά, δίπλα στον Κασιδιάρη, με τον κύκλο, εικονίζεται ο γραμματέας της Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο οποίος επικοινώνησε με τον Γ. Ρουπακιά, πριν την εκτέλεση του Π. Φύσσα.

Δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη είχε λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα ο βουλευτής Β' Πειραιώς της ΧΑ, Γιάννης Λαγός.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους», από τις αναλύσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με αυτές, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ότι μεταξύ των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο συνομιλίες κατά το επίμαχο διάστημα πριν από το φονικό.

ΠΗΓΗ:Eθνος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top