Τη λίστα με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παρέδωσε στην UEFA ο Ολυμπιακός. Τόρρες και Ιμπαγάσα «κόπηκαν» από τον Μίτσελ.


Εκτός της λίστας που δήλωσε την Τρίτη στην UEFA ο Ολυμπιακός για το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται οι Ράφικ Τζεμπούρ, Μιγκέλ Τόρρες, Μάρκο Σέποβιτς, Τάσος Παπάζογλου και Αριέλ Ιμπαγάσα. Δηλώθηκαν Πάουλο Μασάντο και Χοσέ Χολέμπας.

Η απουσία του Αλγερινού, αποδεικνύει ότι αποτελεί «ξένο σώμα» από την ομάδα . Επίσης, δεν συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Μάρκο Σέποβιτς, ο Μιγκέλ Τόρρες, που δεν είναι ακόμη έτοιμος αλλά και οι Τάσος Παπάζογλου και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Επίσης ήταν δεδομένο πως θα έμεναν εκτός λίστας οι Πάμπλο Κοντρέρας και Ρόι Κάρολ, που αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αντίθετα, δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ, αντίστοιχα, θα έχουν οι Πάουλο Μασάντο και Χοσέ Χολέμπας, για τους οποίους ήταν μέχρι και τις τελευταίες μέρες ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης.

Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Χολέβας, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μέγιερι, Ολαϊτάν, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top