Το σύστημα FASTBRACES® προσφέρει στους ασθενείς ίσια δόντια περίπου σε ένα χρόνο, χωρίς εξαγωγές στις περισσότερες περιπτώσεις ,χρησιμοποιώντας την τεχνολογία , ώστε να μειωθεί το συνολικό κόστος της θεραπείας .
Τα άγκιστρα( σιδεράκια) που χρησιμοποιούνται στο εν λόγω ορθοδοντικό σύστημα (ΑΓΚΙΣΤΡΑ VIAZI®) έχουν την ιδιότητα να μετακινούν ταυτόχρονα τη ρίζα και τη μύλη των δοντιών από την αρχή της θεραπείας σε ένα στάδιο. Μικρότερος χρόνος θεραπείας σημαίνει λιγότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο και επομένως χαμηλότερο κόστος ορθοδοντικής θεραπείας  (www.fastbracesgreece.gr). Το συγκεκριμένο ορθοδοντικό σύστημα έχει διάφορα κλινικά χαρακτηριστικά (μικρότερη δύναμη τριβής μεταξύ αγκίστρου και σύρματος, μικρότερη απαιτούμενη δύναμη μετακίνησης, λιγότερη ευαισθησία, λιγότερο πόνο κ.α.), όπως έχουν δείξει ανεξάρτητες πανεπιστημιακές έρευνες ανά τον κόσμο, ενώ έχει βοηθήσει τα τελευταία 20 χρόνια, χιλιάδες ασθενείς στις Η.Π.Α. και σε ολόκληρο τον κόσμο να αποκτήσουν ένα όμορφο χαμόγελο γρήγορα και αποτελεσματικά. www.fastbracesgreece.gr



Η διαφορά του συστήματος FASTBRACES®
Έχοντας υπόψη την ασφάλεια στην μετακίνηση, το σύστημα FASTBRACES® αναπτύχθηκε προκειμένου να μετακινεί τα δόντια με έναν διαφορετικό τρόπο, αποτελώντας μία γρήγορη, ασφαλή και οικονομικά προσιτή λύση.

Το σύστημα  FASTBRACES® χρησιμοποιεί  ένα μοναδικό τριγωνικού σχήματος ορθοδοντικό άγκιστρο (σιδεράκι) που επιτρέπει την χρήση ενός μόνο ορθοδοντικού σύρματος κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Με άλλα λόγια τα σιδεράκια που χρησιμοποιούνται στο σύστημα FASTBRACES® λειτουργούν σε ένα εντελώς διαφορετικό μηχανικό πρότυπο όλα μαζί. Ιστορικά τα σιδεράκια μετακινούν τη μύλη του δοντιού τον πρώτο χρόνο, και τη ρίζα του δοντιού το δεύτερο χρόνο, κάτι που σημαίνει τουλάχιστον δύο χρόνια ορθοδοντικής  θεραπείας, χρησιμοποιώντας μια σειρά ορθοδοντικών συρμάτων και διαδικασιών ενεργοποίησης της μετακίνησης των δοντιών.

Τα σιδεράκια στο σύστημα FASTBRACES® είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούν ταυτόχρονα τη ρίζα και την μύλη των δοντιών από την αρχή της θεραπείας. Οι ασθενείς τώρα μπορούν να έχουν αποτελέσματα, συνήθως με λιγότερη ευαισθησία, περίπου σε έναν χρόνο και σε μερικές περιπτώσεις μόνο σε λίγους μήνες.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top