Μετά το κρούσμα σύφιλης του πορνοστάρ Mr. Marcus, η ερωτική βιομηχανία θορυβείται με ένα καινούργιο ξέσπασμα στο χώρο της: Εκείνο του HIV.


Το Ίδρυμα AIDS Healthcare ανακοίνωσε ότι ακόμη ένας ηθοποιός, ο τέταρτος μέσα σε ένα μήνα, έχει προσβληθεί από τον τρομαχτικό ιό. Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε ο ίδιος πρόεδρος του Ιδρύματος, Μάικλ Γουέινστεϊν, ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα του ηθοποιού.

Με τα τελευταία γεγονότα έρχεται ξανά στο προσκήνιο ο νόμος για το ‘‘Measure B’’ που υποχρεώνει τους ηθοποιούς στις ερωτικές ταινίες να φορούν προφυλακτικά.

Από την αντίπαλη όχθη, το Free Speech Soalition που θεσπίζει κανόνες στη βιομηχανία πορνό, προασπιζόμενο μεταξύ άλλων και τα συμφέροντα των ηθοποιών, κήρυξε νέο μορατόριουμ στην παραγωγή ταινιών. Το προηγούμενο μορατόριουμ είχε λήξει στις 27 Αυγούστου και αφορούσε στην προσβολή της πορνοστάρ Κάμερον Μπέι από τον ίδιο ιό.

Ο νόμος για τη χρήση προφυλακτικών ισχύει ήδη στο Λος Άντζελες και στόχος της κυβέρνησης είναι να περάσει το μέτρο και στις υπόλοιπες Πολιτείες

http://www.koolnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top