Η οικογένεια Ομπάμα απέκτησε πρόσφατα ένα νέο σκύλο, το Sunny και το ίντερνετ πήρε «φωτιά» με σχόλια που φτάνουν τα όρια συνωμοσίας για το τετράποδο.
Τα περισσότερα περιστρέφονται γύρω από το όνομα του ζώου, καθώς θυμίζει την αγγλική λέξη για τους Σουνίτες: Sunny είναι το όνομα του ζώου και Sunni η ονομασία του ισλαμικού δόγματος.

«Υπέροχα. Ο Ομπάμα έχει νέο σκύλο. Κοστίζει περισσότερο στους φορολογούμενους να έχει δύο; Το όνομά του προφέρεται Sunny; Ή SUNNI;» γράφει σαρκαστικά χρήστης του Twitter.

«Η προσβλητική επιλογή ονοματοδοσίας του νέου σκυλιού του Ομπάμα (Sunni) προκαλεί θρησκευτικές διαμαρτυρίες σε ολόκληρο τον κόσμο», προβλέπει δεικτικά ο χρήστης Captain_Marlow.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ρατσιστικά σχόλια καθώς και το άλλο σκυλί της προεδρικής οικογένειας είναι μαύρου χρώματος.

Χρήστης του Twitter γράφει: «Χαχα. Βλέπω πως ο Ομπάμα διατηρεί την οικογένεια καθαρή με ένα ακόμη μαύρο σκύλο».

Τα σαρκαστικά σχόλια για το νέο τετράποδο μέλος της οικογένειας Ομπάμα, δεν έλειψαν ακόμη και σε μεγάλους ιστότοπους. «Ξεχάστε όλα τα προβλήματα με το ObamaCare (τη μεταρρύθμιση του συστήματος Υγείας). Έχουμε ένα νέο σκυλί του Λευκού Οίκου», γράφει ο Kyle Drennen στο συντηρητικό ιστότοπο NewsBusters.

Παρά το ειρωνικό ύφος του αρθρογράφου, το σχόλιό του δεν είναι τελείως αβάσιμο μιας και ο Λευκός Οίκος χρησιμοποιεί τα κατοικίδια στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων, κάτι που έχει επισημανθεί και σε σχετικά επιστημονικά άρθρα. «Ο Λευκός Οίκος χρησιμοποιεί κατοικίδια από τη δεκαετία του ‘60 σαν μέσα ανάπτυξης δημοσίων σχέσεων κατά τη διάρκεια πολιτικών σκανδάλων και διεθνούς έντασης», σημειώνει ο Scott Bomboy. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top