Η Οικονομική επιτυχία εμφανίζεται στο πρόσωπο - κυρίως από τη μύτη! Η Κινεζική ανάγνωση πρόσωπου μας αποκαλύπτει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, και την ικανότητα σας να κερδίζετε χρήματα.


Η κινεζική τέχνη της ανάγνωσης πρόσωπου πάει μακρύτερα την αναγνώριση του προσώπου από ό, τι "κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του."


Σε αυτή την πρακτική, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα μπορεί να συναχθεί από τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι τη μύτη ενός ατόμου προσφέρει γνώσεις για την ικανότητα του πλούτου...










τις οικονομικές πεποιθήσεις, και την στάση του ατόμου απέναντι στην ικανότητα του να κερδίζει περισσότερα χρήματα.

Οι μεγάλες μύτες υποδεικνύουν μεγαλύτερη δυνατότητα κέρδους.

"Η άκρη της μύτης δηλώνει τρία χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον πλούτο γράφει ο Joey Yap στην τέχνη της ανάγνωσης του προσώπου: αποκαλύπτοντας τα μυστικά της προσωπικότητας και το πεπρωμένο σου.

"Πρώτον, η μύτη δείχνει την ικανότητα για πλούτο – όσο μεγαλύτερη και πιο βολβώδης είναι η άκρη της μύτης, τόσο μεγαλύτερη η ικανότητα του ατόμου να κερδίζει χρήματα."

Μια μεγάλη και βολβώδης μύτη σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να γίνει πλούσιο αλλά και να μαζεύει χρήματα: Ο δισεκατομμυριούχος Warren Buffett, είναι μια απόδειξη για τη θεωρία αυτή!

Δεύτερον. Σύμφωνα με την κινεζική ανάγνωση πρόσωπου, μια αιχμηρή μύτη σημαίνει ότι το άτομο δεν θα διστάσει να «μαχαιρώσει» πισώπλατα τους ανθρώπους η να τους «φάει χρήματα» με μοναδικό στόχο να επιτύχει την δική του να επιτύχει τη δική του οικονομική επιτυχία.

Αντίθετα «Μια στρογγυλευμένη άκρη της μύτης, δείχνει κάποιον που δεν θα χρησιμοποιήσει ύπουλες ή φαύλους μεθόδους και μέσα, προκειμένου να κερδίσει πλούτο", γράφει ο Yap.

Αν η άκρη της μύτης κλείνει προς τα κάτω, αυτό σημαίνει ότι το άτομο είναι έξυπνο ή πονηρό σε θέματα διαχείρισης χρημάτων. He or she knows how to get the best discounts and how to ask for the big payouts. Αυτός ή αυτή γνωρίζει πώς να πάρει τις καλύτερες εκπτώσεις και πώς να ζητήσει τα μεγάλα ποσά. Και, σύμφωνα με την κινεζική παράδοση ανάγνωσης πρόσωπου, αυτό το είδος της μύτης δείχνει ότι το άτομο προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους να κάνει περισσότερα χρήματα

Η μύτη γνωρίζει για τα χρήματα - αλλά η ανάγνωση προσώπου είναι απαραίτητη


"Αν και η μύτη είναι συνήθως ένας βασικός δείκτης, για την αξιολόγηση του πλούτου στο ευρύτερο πλαίσιο του προσώπου - για παράδειγμα, για να αξιολογηθεί η άνοδος και η πτώση της οικονομικής τύχης ενός ατόμου - απαιτείται μια πιο σύνθετη προσέγγιση, εξηγεί ο Yap.



Δηλαδή, η κινέζικη πρακτικήface reading απαιτεί περισσότερο από μια αξιολόγηση της μύτης, ώστε να εκτιμηθεί με ακρίβεια ροπή ενός ατόμου προς τα χρήματα, την επιτυχία, και την μελλοντική οικονομική ασφάλεια.



Τα μάγουλα, το πηγούνι, και το πρόσωπο, όλα συνδυάζονται για να αποκαλυφθεί η ικανότητα ενός ατόμου για τον πλούτο, τις οικονομικές πεποιθήσεις, και την στάση του απέναντι στο πώς να κερδίζει περισσότερα χρήματα. Ο Bill Gates, για παράδειγμα, έχει μια μύτη που υποστηρίζεται από τα μάγουλά του, η οποία δηλώνει ότι έχει «ένα πολύ καλό δεξί χέρι που τον βοηθά να επιτύχει τους στόχους του και την υποστήριξη του πλούτου του."

Αν τέχνη της κινεζικής ανάγνωσης πρόσωπου (face reading) φαίνεται απίστευτη, δοκιμάσετε το! Συγκρίνετε τη μύτη ενός φίλου σας ή μέλους της οικογένειας σας με την οικονομική του προοπτική ή το ποσό του χρέους του η των κερδών του. Συγκρίνετε μετά τη μύτη σας με αυτές τις προβλέψεις του χρήματος και του πλούτου ... βρίσκεται καμία αλήθεια σε αυτό;







Psyhealth.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top