Μια συνταγή που απαιτεί λίγο χρόνο...
Υλικά:
1 πακέτο φαρφάλες
100 γρ. σολομό καπνιστό ( πωλείται στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός)
250γρ. κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 σφηνάκι βότκα
1 σκελίδα σκόρδο
1 χούφτα μαιδανό ψιλοκομμένο.
Εκτέλεση:
Bράζουμε τις φαρφάλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το σκόρδο. Μόλις ζεσταθεί καλά το σκόρδο
ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το σφηνάκι της Βότκας. Αφήνουμε να πάρει βράση η σάλτσα και να δέσει. Ρίχνουμε και τον μαιδανό.( Προσοχή δεν κλείνουμε με καπάκι. Θέλουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, διαφορετικά θα πικρίσει η σάλτσα.)
Μόλις δέσει η σάλτσα τη ρίχνουμε στις βρασμένες φαρφάλες και σερβίρουμε. Καλή όρεξη.
Χρόνος : 20 λεπτά
Φωτογραφία από το queen.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!