Ιερόδουλες παζαρεύουν την ταρίφα τους με δέλεαρ το ελεύθερο σεξ...
Δυο μήνες έχουν περάσει από τον εντοπισμό και τη σύλληψη των οροθετικών ιεροδούλων που εκδίδονταν χωρίς προφυλάξεις στις υπαίθριες πιάτσες του κέντρου της Αθήνας και τίποτε δεν έχει αλλάξει!
Ο φόβος που δικαιολογημένα κυρίευσε χιλιάδες άντρες οι οποίοι είχαν συνευρεθεί με εκδιδόμενες γυναίκες χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, έχει πλέον καταλαγιάσει και ο κίνδυνος μόλυνσης από τον θανατηφόρο ιό του AIDS δείχνει να έχει ξεχαστεί.

Η «Espresso της Κυριακής» βρέθηκε στις γνωστές πιάτσες της Ομόνοιας και κατέγραψε εικόνες οι οποίες μαρτυρούν την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί. Εκεί που είχαν εντοπιστεί οι περισσότερες από τις οροθετικές εκδιδόμενες, δεκάδες εξαρτημένες κοπέλες πουλούν το κορμί τους για μόλις λίγα ευρώ, ακόμη και χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Κάθε βράδυ διασκορπίζονται στους σκοτεινούς δρόμους του κέντρου, «ψαρεύουν» υποψήφιους πελάτες και παζαρεύουν την ταρίφα τους με δέλεαρ το ελεύθερο σεξ χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη.

Παρά τον τρομερό ντόρο που είχε προκληθεί και τη μεγάλη δημοσιότητα του θέματος με τις γυναίκες-φορείς του AIDS, πολλοί από τους πελάτες αγνοούν τους κινδύνους της ελεύθερης ερωτικής συνεύρεσης και φτάνουν στο σημείο να προσφέρουν ακόμη περισσότερα χρήματα προκειμένου να «απολαύσουν» σεξ χωρίς προφυλάξεις θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους! Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως η συντριπτική πλειονότητα των εκδιδομένων γυναικών στις υπαίθριες πιάτσες δεν διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και δεν περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν θαμώνες της περιοχής, αρκετοί από όσους οίκους ανοχής λειτουργούν σε περιοχές πέριξ της Ομόνοιας, προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες προσφέροντας σεξ χωρίς προφυλάξεις με αντάλλαγμα ένα μικρό αντίτιμο που δεν υπερβαίνει τα δέκα ευρώ!

«Η χρήση προφυλακτικού πρέπει να θεωρείται αυτονόητη»

«Η χρήση προφυλακτικού πρέπει να θεωρείται αυτονόητη από όλους»! Η Sandra κατάγεται από τη Γερμανία και εργάζεται στη χώρα μας ως ιερόδουλη για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Για την κατάσταση που επικράτησε στους οίκους ανοχής στο άκουσμα της είδησης πως είχαν εντοπιστεί οροθετικές γυναίκες που εκδίδονταν στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνει: «Εκείνες τις μέρες οι πελάτες εξαφανίστηκαν και τα μαγαζιά ήταν άδεια. Τα τελευταία χρόνια η δουλειά είναι ήδη πεσμένη λόγω οικονομικής κρίσης, οπότε καταλαβαίνετε τι πραγματικά συνέβη. Ανήκω στις ιερόδουλες που χρησιμοποιούν πάντα προφυλάξεις.

Οταν βγήκε το θέμα του AIDS στην επιφάνεια, ανάρτησα στο Internet τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών μου, ώστε να δουν όλοι πως είμαι απόλυτα υγιής. Μάλιστα, έκανα τριπλή εξέταση για να είμαι απόλυτα βέβαιη. Το έκανα, γιατί είδα πως πολλοί πελάτες οίκων ανοχής είχαν τρομοκρατηθεί. Μιλάμε για άντρες όλων των ηλικιών, από 18χρονους μέχρι ηλικιωμένους και από ελεύθερους μέχρι παντρεμένους με παιδιά και με γυναίκες που εγκυμονούσαν. Θυμάμαι πως το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνεχώς και όλοι ήθελαν να μάθουν αν είχα κάνει εξετάσεις. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε όλες τις ιερόδουλες που γνωρίζω. Επικρατούσε πανικός».

Η ίδια περιγράφει πως για περισσότερο από έναν μήνα, τα σπίτια «νέκρωσαν» και δεν ήταν λίγοι οι πελάτες των οίκων ανοχής που έτρεμαν στην ιδέα ότι είχαν κολλήσει τον ιό του AIDS. «Στα στούντιο και στους οίκους ανοχής εργάζονται γυναίκες που περνούν από ιατρικούς ελέγχους. Το πρόβλημα είναι στα γραφεία αλλά και στην πορνεία που υπάρχει στους δρόμους. Εκεί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Εμάς ξέρουν πού μπορούν να μας βρουν και πού εργαζόμαστε. Οσες δουλεύουν σε γραφεία δεν μπορεί να τις βρει κανείς. Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κάνω σεξ με έναν πελάτη χωρίς προφυλακτικό. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα και με τις εξαρτημένες κοπέλες που αναζητούν απεγνωσμένα πελάτες για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Οι άντρες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί! Για παράδειγμα, ήρθε ένας πελάτης και με ρώτησε αν προσφέρω συνεύρεση χωρίς προφυλακτικό. Οταν του απάντησα αρνητικά, χαμογέλασε και μου είπε πως θέλει να περάσει στο δωμάτιο. Το είχε κάνει για να με τεστάρει. Ηταν μια έξυπνη κίνηση που την εκτίμησα».

Η Sandra αναφέρει πως υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που εργάζονται χωρίς έλεγχο στον δρόμο ή σε γραφεία γνωριμιών, οι οποίες δεν περνούν από ιατρικές εξετάσεις, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία των πελατών αλλά και τη δική τους. Η Ελληνογερμανίδα ιερόδουλη, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει και σε αισθησιακή ταινία, θυμάται παλαιότερες εποχές και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πριν από δεκαπέντε χρόνια, μπορεί να εξυπηρετούσαμε ακόμη και εκατό πελάτες τη μέρα. Σήμερα, υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε καθόλου κόσμο. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της κρίσης αλλά και του φόβου που υπάρχει, πολλές φορές αδικαιολόγητα. Πιστεύω ότι στα οργανωμένα στούντιο, οι κοπέλες περνούν από όλες τις εξετάσεις. Εγώ βγάζω το ψωμί μου από αυτήν τη δουλειά και σέβομαι τους πελάτες μου. Δεν θα έθετα ποτέ σε κίνδυνο ούτε τη δική μου υγεία αλλά ούτε τη δική τους. Η χρήση προφυλακτικού πρέπει να θεωρείται αυτονόητη από όλους»!

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top