Το σεμινάριο αυτό είναι ένα θεραπευτικό ταξίδι που μας δίνει δύναμη, ενέργεια και γνώση ώστε να επιτύχουμε ουσιαστική βελτίωση του εαυτού μας, των σχέσεών μας και της καθημερινότητάς μας.

ΣΤΟΧΟΣ του Σεμιναρίου είναι η αυτογνωσία και η πρακτική προσέγγιση της ισορροπίας σώματος, ψυχής και πνεύματος μέσα από την Κινέζικη- Ταοιστική φιλοσοφία των 5 στοιχείων.



 

 


Το στοιχείο του ΝΕΡΟY συνδέεται με τους φόβους μας αλλά και με την σοφία

Το στοιχείο του ΞΥΛΟΥ συνδέεται με τον θυμό αλλά και με την καλοσύνη και γεναιοδωρία

Το στοιχείο της ΦΩΤΙΑΣ συνδέεται με την σκληρότητα αλλά και με την χαρά και την αγάπη

Το στοιχείο της ΓΗΣ συνδέεται με το άγχος και τις ενοχές αλλά και με την ισορροπία

Τέλος το στοιχείο του ΜΕΤΑΛΛΟΥ συνδέεται με την θλίψη και την απώλεια αλλά και με το θάρρος.


Όταν στην ζωή μας δημιουργούνται συναισθήματα που δεν αναγνωρίζουμε ή που δεν εκφράζουμε πλήρως, αυτά αποθηκεύονται σε διάφορα σημεία του σώματός μας. Τα απωθημένα συναισθήματα αυτά, αποτυπώνονται στο σώμα μας με εντάσεις και πόνους και εμποδίζουν την φυσική ροή της ενέργειας, διαταράσσοντας σε πολλές περιπτώσεις την υγεία και ισορροπία μας.
Η δοκιμασμένη μέσα στους αιώνες φιλοσοφία του Ταοϊσμού και της Κινέζικης Ιατρικής, μας δίνει αποτελεσματική πρακτική και ασφαλές πλαίσιο για να κατανοήσουμε και απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας και να αφύπνισουμε τις πνευματικές μας αρετές.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : 180ευρώ το ένα ή 450ευρώ τά τρία





ΜΑΙΡΗ ΒΑΝΔΩΡΟΥ
Γεννήθηκε σε καλλιτεχνική οικογένεια και μυήθηκε στη τέχνη της σωματικής έκφρασης και πειθαρχίας. Σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εργάστηκε ως χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής. Ίδρυσε δική της σχολή χορού την οποία διευθύνει ως σήμερα. Συγχρόνως από πολύ νέα εξερεύνησε τη φυσική διαίσθηση και διόραση που είχε από μικρή και την έφεση της για εσωτερική έρευνα παρακολουθώντας ομάδες αυτογνωσίας, ζεν διαλογισμού, ρέικι και ταοστικής φιλοσοφίας. Είναι συντονίστρια ομάδων ενδοσκόπησης και διαλογισμού.

ΜΑΡΙΝΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
Σπούδασε οικονομικά και κοινωνιολογία με μετεκπαίδευση Master στα Οικονομικά στο London School of Economics. Εργάσθηκε στον τραπεζικό τομέα και κατόπιν συνίδρυσε την TELESIS η οποία εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους χρηματοοικονομικούς ομίλους της δεκαετίας του ‘ 90. Μετά το 2001, η Μαρίνα στράφηκε στην εξερεύνηση των εναλλακτικών θεραπειών, τής Yoga και τής κινησιολογίας , της αυτογνωσίας και της κινέζικης ιατρικής και ταοστικής φιλοσοφίας. Έτσι γύρισε όλο τον κόσμο και είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί δίπλα σε μεγάλους δασκάλους. Δάσκαλοί της μεταξύ άλλων είναι η Donna Eden (Energy Medicine) και ο Master Mantak Chia (Ταοϊσμός). Συντονίζει ομάδες ενεργειακής ιατρικής και κινησιολογίας.

Η συνάντηση της Μαίρης και της Μαρίνας οδηγησε σε ένα ένα συναρπαστικό εσωτερικό ταξίδι γνώσεων καί εμπειριών του οποίου η φυσική κατάληξη είναι η συνεργασία τους σε σεμινάρια και ομάδες
Στα σεμινάρια το ταξίδι αυτό συνεχίζεται και το μοιράζονται με ακόμα πιο πολλά άτομα.



Αγάπη και Φώς



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ:

Μαίρη Βανδώρου :6948408999

Μαρίνα Εφραίμογλου :6944315974

Email:marina@vivodinet.gr

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top