Ο Καράμπελας λύνει σήμερα το συμβόλαιό του και ταξιδεύει για Γερμανία, τον ακολουθεί ο Μάκος μόλις εξασφαλίσει χρήματα για την Ένωση. Στην έξοδο άλλοι τέσσερις.
To μαζικό κύμα φυγής στην ΑΕΚ καλά κρατεί.
Ο Σάββας Γκέντσογλου άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων, πηγαίνοντας στην Σαμπντόρια. Ο Μπερνς έλυσε το συμβόλαιό του και ετοιμάζει βαλίτσες, μάλλον με προορισμό την Αυστραλία. Σήμερα είναι η σειρά του Καράμπελα να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης έχει ραντεβού με τον εκπρόσωπό του και τον Σταύρο Αδαμίδη το μεσημέρι για να λύσουν και επίσημα την συνεργασία τους, είτε θα μείνει ελεύθερος είτε θα υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του, και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Γερμανία όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Καρλσρούη.

Επόμενος είναι ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος έχει προτάσεις από την Γερμανία και την Ιταλία και προσπαθεί να δει ποια είναι η πιο συμφέρουσα τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΑΕΚ

Στην εβδομάδα που απομένει όμως ουδείς γνωρίζει αν και πόσοι θα ακολουθήσουν τους παραπάνω συμπαίκτες τους. Ο Dimi είναι ένας από αυτούς, αφού φέρεται να έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να του μαζεύει προτάσεις από Αγγλία μεριά, και από όπου αλλού υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ώστε να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του αν λύσει την συνεργασία του με την ΑΕΚ. Για την ώρα πάντως, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν καταφέρει να κερδίσουν λίγο χρόνο καθησυχάζοντας τον για ακόμη μία φορά ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Ένας άλλος Έλληνας παίκτης με τάσεις φυγής είναι ο Κλωναρίδης, του οποίου ο μάνατζερ επίσης ψάχνει για προτάσεις και εξετάζουν την στάση που θα κρατήσουν οι υπόλοιποι για κινηθεί αναλόγως.

Για τον Μανωλά είναι δεδομένο ότι φεύγει το καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση δεν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Περνώντας λοιπόν στους αλλοδαπούς, ο Κάλα φλερτάρει εδώ και κάποιες μέρες με την Σαραγόσα και προσπαθεί να φέρει σε επαφή τους Σεβιγιάνους από τους οποίους δεν υπολογίζεται και θα μείνει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο. Ο Ισπανός αμυντικός δεν αντέχει την κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση και έχει ενημερώσει τους συμπατριώτες του ότι είναι παραπάνω από θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σαραγόσα και να φορέσει τη φανέλα της για το επόμενο εξάμηνο.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Μπέλεκ, ο οποίος έχει ήδη μιλήσει με την Ουντινέζε και η επιστροφή του (ή ο εκ νέου δανεισμός του σε άλλη ομάδα) θεωρείται υπόθεση μερικών ημερών.

Τέλος, ο Λεονάρντο είναι ο επόμενος που θα συναντηθεί με την κιτρινόμαυρη διοίκηση για να μιλήσουν για το μέλλον του. Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και με δημόσιες τοποθετήσεις του έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν, οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, και να βρουν την πιο συμφέρουσα λύση. Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τις προθέσεις των «κιτρινόμαυρων», οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να τον αφήσουν ελεύθερο και πως ο «Λεό» θα αποχωρήσει μόνο αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό που θα καλύπτει τόσο την ΑΕΚ όσο και τον παίκτη.

Από τον Ολυμπιακό διαρρέουν ότι ο νεαρός δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους καθώς δεν πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ρόστερ του, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

O παίκτης πάντως δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική των «ερυθρόλευκων», ενώ την ελευθέρας του μπορεί να την «κερδίσει» αν θέλει λόγω των οφειλών της ΠΑΕ στο πρόσωπό του.

Επομένως, ούτε λίγο ούτε πολύ, τουλάχιστον οκτώ παίκτες βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τα Σπάτα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τώρα το ποιοι και αν θα φύγουν, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, όμως σε ανάλογες περιπτώσεις η Ιστορία διδάσκει πως αν κινηθούν τόσοι πολλοί παίκτες προς την έξοδο, η λίστα σίγουρα θα μεγαλώσει περισσότερο...

πηγή: www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top