Οι εκπτώσεις είναι ήδη γεγονός και κάποια μαγαζιά έχουν κιόλας «στολιστεί»

με γιγαντιαίες πινακίδες εκπτώσεων, 40-50 ακόμα και 70%!
Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι η ιδανική, για σένα που θέλεις να προσθέσεις διαχρονικά, αλλά και ακριβούτσικα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου ακόμα και σε τιμές κάτω του κόστους. Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις, βγες στα μαγαζιά και κάνε τις αγορές που θα δώσουν επιπλέον bonus στις εμφανίσεις σου και θα κρατήσουν για πάντα!
Έχε πάντα κατά νου ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αγοράσεις κομμάτια που είναι all time classic και όχι απλά στην μόδα φέτος. Ποια όμως είναι τα must items που πρέπει να αποκτήσεις; Πως μπορούν να σου εξασφαλίσουν το τέλειο look και πως θα τα συνδυάσεις; Το Just Sweet είναι εδώ για να σε βοηθήσει πέρα από τις εμφανίσεις σου, ακόμα και στις αγορές σου!

no1.Το ιδανικό παλτό

Το βασικότερο και ίσως το πιο must κομμάτι που πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμα σου τον χειμώνα, είναι ένα παλτό! Προτίμησε σκούρες αποχρώσεις, μαύρο, μπλε, καφέ ή γκρι που είναι πάντα στην μόδα. Ένα καλό παλτό συνήθως στοιχίζει, γι’αυτό την περίοδο των εκπτώσεων είναι η καλύτερη ευκαιρία να το αποκτήσεις!

no2.Σικάτες μπότες

Προτίμησε να αγοράσεις μπότες μέχρι το γόνατο, σε κλασικό στυλ, χωρίς περιττές διακομσήσεις από κρόσια, χάντρες, γούνα ή στρας. Ένα απλό ζευγάρι μπότες μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις κάθε σεζόν.

no3.Κλασικό φόρεμα

Ένα φόρεμα σε κλασική γραμμή και σκούρου χρώματος, αποτελεί must σε κάθε γυναικεία ντουλάπα! Είναι το ιδανικό κομμάτι για κάθε εμφάνιση, το οποίο θα σου δώσει αυτό που πραγματικά επιθυμείς, κομψότητα, φινέτσα και στυλ.

no4.Σικάτες μαύρες γόβες

Ένα ζευγάρι πανύψηλες, μοντέρνες και συνάμα ξεκούραστες μαύρες γόβες, σε περίπτωση που δεν συμπεριλαμβάνονται ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, είναι η κατάλληλη περίοδος να τις αποτήσετε!

no5.Αγαπημένη τσάντα

Η τσάντα που λάτρεψες εδώ και καιρό, δεν λέει να φύγει από το μυαλό σου! Έτσι λοιπόν, οι εκπτώσεις σου δίνουν την ευκαιρία να την κάνεις δικιά σου και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων σου!

no6.Βραδινό σακάκι

Ένα σακάκι σε κλασική γραμμή, πάντοτε χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα σου, τόσο για τις βραδινές σου εξόδους, όσο και για την καθημερινότητα σου στην δουλειά ή τις απογευματινές βόλτες.

no7.Φλατ μπαλαρίνες

Πέρα από τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα, μια ακόμη απαραίτητη αγορά, είναι οι φλατ μπαλαρίνες που προστίθενται στην λίστα μας. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα και ένα minimal design για τα φλατ σας παπουτσάκια, έτσι που να σας συντροφεύουν κάθε σεζόν!

no8.Μοντέρνο τζήν

Ένα καλό τζην είναι πάντα η εύκολη λύση για κάθε μας εμφάνιση. Προτιμήστε το σε ίσια και μοντέρνα γραμμή, έτσι ώστε να κολακεύει τον σωματότυπο σας και να μπορείτε να το συνδυάσετε ανάλογα και με μια μπότα, αλλά και με τις αγαπημένες σας γόβες!
justsweet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top