Η Google μόλις ανακοίνωσε μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα νέων χαρακτηριστικών για τους χρήστες του Google+.


Ένα από τα κυριότερα παράπονα των χρηστών είχε σχέση με τον «θόρυβο» στην ροή ή μάλλον με το πρόβλημα που είχαν πάνω στον μη έλεγχό του. Τώρα πλέον όμως, ο καθένας θα μπορεί να βλέπει όλες τις αναρτήσεις που επιθυμεί, χρησιμοποιώντας ένα νέο slider που βρίσκεται στην κορυφή του κάθε κύκλου. Επίσης, θα μπορεί να καθορίσει το πόσες πληροφορίες από τον εκάστοτε κύκλο θα εμφανίζονται στην κεντρική ροή.

Μετά το λανσάρισμα των Google+ Pages, η εταιρεία παρουσιάζει μερικές νέες αλλαγές στην υπηρεσία, ώστε να είναι ευκολότερη η ανάθεση ενός διαχειριστή. Πλέον, θα είναι δυνατό να διορίζονται μέχρι και 50 διαχειριστές, για οποιαδήποτε Page, με συστήματα ειδοποιήσεων και πολλών ακόμα χαρακτηριστικών. Οι διαχειριστές θα είναι επίσης δυνατό να μαθαίνουν περισσότερα πράγματα για τους χρήστες, με έναν συνολικό καταμετρητή των χρηστών που έχουν επισημάνει με +1 την Page ή έχουν την έχουν προσθέσει στους κύκλους τους.

Από την άλλη, το Google+, αποτελεί το ανερχόμενο αστέρι στις online κοινότητες, οπότε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βλέπουμε νέα χαρακτηριστικά να κάνουν την εμφάνισή τους. Ήδη, έχει επανασχεδιαστεί το lightbox, ώστε να βελτιώσει την πλοήγηση και την γενικότερη εμπειρία. Τέλος, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχει εισάγει ένα αρκετά «διαισθητικό» σύστημα επισήμανσης φωτογραφιών, το οποίο θα μπορούσε να συναγωνιστεί και αυτό του Facebook.







http://www.proho.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top