Δύο λέσχες έκλεισαν αυτές τις μέρες, μια στην Αθήνα και μια στο Κιλκίς, με αστυνομικούς να εμπλέκονται και στις δύο υποθέσεις.

Από την μια πλευρά, η γνωστή λέσχη στη Συγγρού, η οποία μάλιστα φαίνεται να ανήκει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, πεθερά γνωστού επιχειρηματία που έχει νυχτερινό κέντρο.
Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο χώρο πραγματοποιήθηκαν 67 συλλήψεις, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες βρέθηκαν ένας ειδικός φρουρός και δύο απόστρατοι αξιωματικοί.
Ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη στο χώρο υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ και βρισκόταν ήδη σε διαθεσιμότητα για θέμα που αφορά στον παράνομο τζόγο.
Στη συμπρωτεύουσα, οι τοπικές Αρχές και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας έχουν μια νέα υπόθεση στα χέρια τους εδώ και λίγες ώρες, αφού συνελήφθησαν σε κωμόπολη του Κιλκίς δύο αστυνομικοί, ένας ανθυπαστυνόμος κι ένας αστυφύλακας μαζί με άλλα 5 άτομα, για παράνομα παίγνια.
Οι συλληφθέντες έπαιζαν ζάρια μέσα σε ίντερνετ καφέ, στην ιδιοκτησία του οποίου μάλιστα εμπλέκεται και ένας από τους δύο συλληφθέντες αστυνομικούς.
Η υπόθεση ερευνάται από το Εσωτερικών Υποθέσεων της Θεσσαλονίκης.

http://www.pokerlobby.gr/article/1675/astunomikoi-sunelephthesan-se-duo-leshes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top