Βαρύ αναμένεται να είναι το πρόστιμο εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγραψε ο διαιτητής της προχθεσινής αναμέτρησης με την Ξάνθη στο φύλλο...
αγώνα. Συγκεκριμένα, στην αναφορά του κ. Θάνου αναφέρεται ότι οι οπαδοί του Δικεφάλου άναψαν συνολικά επτά πυρσούς πριν την έναρξη του αγώνα και ότι πέταξαν μία κροτίδα, η οποία έσκασε δίπλα στον β' βοηθό διαιτητή, Ιορδάνη Δημητριάδη.
Επίσης, ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος αναφέρεται και στη διακοπή του αγώνα στο 76ο λεπτό λόγω υβριστικών συνθημάτων κατά του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και στο πλαστικό μπουκάλι το οποίο πετάχτηκε στο 85ο λεπτό και πάλι πλάι στον β’ βοηθό.
Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου υπολογίζουν ότι για τους πυρσούς και την κροτίδα το πρόστιμο θα φτάσει τα 20.000 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται τα χρήματα τα οποία θα κοπούν από τον ΟΠΑΠ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από τους οπαδούς να «προστατεύσουν» την ομάδα, αναφέροντας αναλυτικά τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
 
simantra.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top