Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Ολυμπιακό, καθώς την Τετάρτη επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις σκέψεις του, αλλά στο Λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή του και τη νέα σεζόν στους Πειραιώτες.

Τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση του Βάσκου τεχνικού έχουν αλλάξει αισθητά τον τελευταίο καιρό. Πληροφορίες αναφέρουν πως όποιες αντιρρήσεις έχει η σύζυγος του σχετικά με την παραμονή της οικογένειας Βαλβέρδε στην Ελλάδα, έχουν αρχίσει να κάμπτονται. Η αρχική αδιάλλακτη στάση της φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν, αλλά μέχρι την Πέμπτη (14/4) κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Και αναφέρουμε την Πέμπτη, η οποία θα κρίνει ουσιαστικά το μέλλον του Ισπανού. Εκεί, όπου θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να κρατήσει τον Βαλβέρδε στο Λιμάνι.

Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν πάρει ήδη τα μέτρα τους σε περίπτωση που η απάντηση του είναι αρνητική, η λύση ακούει στο όνομα, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με ους ερυθρόλευκους, αλλά τα πάντα θα κριθούν την "Μεγάλη Πέμπτη" για τον σύλλογο του Πειραιά.

Σκέψεις για Οτσόα

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα του προπονητή, αλλά το μυαλό κινείται και στα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου. Αρχής γενομένης, με την θέση κάτω από τα δοκάρια, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν τσεκάρουν τον Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μεξικανός τερματοφύλακας, αποτελεί μία εξαιρετική λύση και είναι βασικός στην Εθνική ομάδα χώρας του, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ την τύχη του στην Ευρώπη, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό όταν μιλάμε για το νούμερο «ένα» μίας ομάδας, που θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα, αλλά να κάνει και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δείχνουν την πρόθεση του Ολυμπιακού να ψάξει για δοκιμασμένες λύσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ τα ίδια δεδομένα ισχύουν και σε ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή. Η παραμονή του Βάσκου τεχνικού στο τιμόνι του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή ακόμα και με νέο «αφεντικό» στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, η περίπτωση του 25χρονου πορτιέρο μοιάζει μακρινή.

theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top