http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/02/79329_1721.jpgΗ Ντόρα Μπακογιάννη, από τα Τρίκαλα, σταθμό της περιοδείας της,  σχολίασε τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ... «Η οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης αποτελούσε ζητούμενο για πάρα πολλά χρόνια. Η πρόταση Μέρκελ -Σαρκοζί, περιέχει και μεταρρυθμίσεις, όπως τη συνταγματική υποχρέωση καταπολέμησης των ελλειμμάτων τις οποίες θα έπρεπε να είχαμε προωθήσει χρόνια πριν, περιέχει όμως και κινδύνους. Όπως τη μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αλλά κυρίως την κοινή φορολογία στις επιχειρήσεις».

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να διαπραγματευτεί σκληρά, «διότι δεν μπορεί να χάσει την ευελιξία ιδιαίτερων οικονομικών όπλων, που θα πρέπει να δοθούν σε όλες τις χώρες της Περιφέρειας».


Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας, ακόμη και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υποστήριξε πως, πρώτον, θα συνεργαστεί «με όποιον δώσει εντολή ο ελληνικός λαός να συνεργαστεί» και δεύτερον, ότι θα αναπτύξει συνεργασία μόνο εάν οι δύο πλευρές μπορούν να συμφωνήσουν σε πρόγραμμα και συγκεκριμένες δράσεις.«Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν στοχεύει να μοιραστεί καρέκλες, αλλά να γίνεται η πολιτική», τόνισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top