Το ΠΑΜΕ μετά την επιτυχία της απεργίας στις 23 Φλεβάρη, κλιμακώνει την πάλη κατά της αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. και των υποστηρικτών τους.
Οι δυνάμεις του, ομοσπονδίες, σωματεία, εργατικά κέντρα συνεχίζουν με νέο κύκλο αγωνιστικών παρεμβάσεων. Προετοιμάζουν τον αγώνα για την υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις κατά κλάδο. Μια μάχη δύσκολη, που χρειάζεται οργάνωση, σχέδιο, νέες δυνάμεις, συζητήσεις με τους εργαζόμενους μέσα από συσκέψεις, συζητήσεις, γενικές συνελεύσεις. Πρωτοβουλίες σε χώρους δουλειάς που αφορούν την επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων – συγκεντρώσεων στις 10 Μάρτη, μπροστά στην 8η Μάρτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Πρωτοβουλίες για τα προβλήματα της εργαζόμενης, της αυτοαπασχολούμενης, της φτωχής αγρότισσας, της νέας γυναίκας, των νέων ζευγαριών. Πρωτοβουλίες για τα προβλήματα των ανέργων.
Το ΠΑΜΕ καλεί τις ομοσπονδίες, τα συνδικάτα, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, τις επιτροπές αγώνα, τους εργαζόμενους να μην εφησυχάσουν. Η κυβέρνηση έχει έτοιμο σχέδιο νέας επίθεσης στη ζωή της εργατικής τάξης.
Κανένας εφησυχασμός. Συνεχίζουμε ακούραστα, με αισιοδοξία, χωρίς αναμονή, με οργάνωση, σχέδιο και συσπείρωση δυνάμεων.
Όλοι και όλες μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ στις 10 Μάρτη στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής στις 6:30 το απόγευμα!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/02/10_28.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top