Κάθε show του Jason Wu εχει ενδιαφέρον, το συγκεκριμένο, όμως, είχαμε ένα λόγο παραπάνω να το παρακολουθήσουμε στενά: το γεγονός ότι ο διάσημος σχεδιαστής μπήκε με το δεξί και στην beauty industry, δημιουργώντας μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ για τη Lancôme.


Για την Άνοιξη 2014, η makeup artist Diane Kendal, που επιμελήθηκε τα looks και συνεργάστηκε μαζί του στο project της Lancôme, δημιούργησε ένα μαλακό cat eye, βασισμένο στη λάμψη του ροζ χρυσού. "Μοιάζει με glamorous άμμο" εξήγησε ο Jason Wu και δίνει την αίσθηση μιας ηλιόλουστης μέρας.

Η Diane Kendal άπλωσε στα μάτια και την επιδερμίδα το Teint Visionnaire Skin Correcting Duo της Lancome, μετά "ζέστανε" τα ζυγωματικά με μια ελαφριά στρώση του Blush Subtil Cedar Rose. Τόνισε την κόγχη των ματιών και την εξωτερική γωνία με το μολύβι Le Crayon Kôhl, Black Coffee, το οποίο έσβησε με ένα πινέλο. Στη συνέχεια άπλωσε μια λαμπερή σκιά στην απόχρωση της καραμέλες από την παλέτα Color Design Eye Brightening All-in-One 5 Pan Shadow & Liner Palette, Bronze Amour, αφήνοντας το κέντρο του άνω βλεφάρου γυμνό. Με το eyeliner Jason Wu for Lancôme Artliner, Noir έκανε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος του άνω βλεφάρου για να τονίσει το βλέμμα και έδωσε επιπλέον ένταση με την μάσκαρα Hypnose Star. Τέλος, με ένα νωπό πινέλο, τοποθέτησε glitter στο κέντρο και προς τα πάνω, στην κόγχη, για να βάλει την τελική πινελιά στο look. Άφησε τα χείλη σχεδόν γυμνά, με μια διάφανη στρώση του Lancome Baume In Love.


Πηγή: http://www.queen.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top