Το Βρετανικό κατάστημα Carphone Warehouse έβαλε πρόσφατα, μέσα στο κατάστημα, ένα νέο stand έτσι ώστε να παρουσιάσει στους πελάτες του τη νέα συσκευή με το λογισμικό BlackBerry 10.
Αυτή θα είναι η πιο ισχυρή BlackBerry συσκευή που έχει γίνει ποτέ. Θα διαθέτει 2-πύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή στα  1.7GHz, 2GB μνήμης RAM και τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει μπει σε BlackBerry (2880mAh). Εάν προ-παραγγείλετε τη συσκευή από το Selfridges τώρα, μπορείτε παραλάβετε το BlackBerry Z30 σας, στις 26 Σεπτεμβρίου. Η τιμή της συσκευής είναι £ 600 ($ 958 USD).
Εν τω μεταξύ, η BlackBerry κυκλοφόρησε ένα επίσημο βίντεο της εν λόγο συσκευής. “Δείτε περισσότερα, ακούστε περισσότερα, κάντε περισσότερα», αυτό φαίνεται θα είναι το moto της συσκευής. Αναφέρεται φυσικά στη μεγαλύτερη οθόνη και την μεγαλύτερη μπαταρία που θα τροφοδοτεί το τηλέφωνο. Εάν το τηλέφωνο ακολουθεί την ίδια τακτική όπως τα BlackBerry Z10και BlackBerry Q10, θα περάσουν αρκετές εβδομάδες πριν το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Ας ελπίσουμε ότι η καναδική εταιρεία, θα έχει έτοιμο το BlackBerry Z30 πριν τη περίοδο των εορτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top