Τρελές πωλήσεις έκανε το νέο Grand Theft Auto (GTA) V από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, τα έσοδα της Rockstar Games από το συγκεκριμένο παιχνίδι έφτασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360 και θεωρείται το γεγονός της χρονιάς στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και το ταχύτερο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι στα χρονικά.

Ο Στραους Ζέινικ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Grand Theft Auto είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και η Rockstar Games συνεχίζει να επαναπροσδιορίσει την έννοια της διαδραστικής ψυχαγωγίας. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την εξαιρετική κρίσιμη και εμπορική ανταπόκριση που είχε το Grand Theft Auto V »

Παράλληλα, το πολυαναμενόμενο GTA Online αναμένεται να ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο την 1η Οκτωβρίου και θα είναι εντελώς δωρεάν με κάθε αντίγραφο του GTA V προσφέροντας τη δυνατότητα να παίζουν 16 παίκτεςς μαζί στην ίδια ψηφιακή πόλη.

Το GTA V είναι προς το παρόν διαθέσιμο για το Xbox 360 και το PlayStation 3, αλλά αναμένεται να βγει για PC και κονσόλες νέας γενιάς αργότερα αυτό το έτος.



Πηγή: iefimerida.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top