Οι φήμες "οργιάζουν" τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε όλα τα δημοσιογραφικά με την Google να επιδιώκει το άνοιγμα της στην αγορά του online τζόγου με την εξαγορά μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο.


Η Daily Mail αποκάλυψε πως η Google επιθυμεί να αγοράσει την εταιρεία για £200 κάθε μετοχή, την στιγμή που η αξία μετοχής στο χρηματιστήριο του Λονδίνου είναι μόλις £109 (η τιμή της μετοχής την Πέμπτη).

Η γνωστή εταιρεία τζόγου και στοιχήματος ανανέωσε εδώ και μερικές ημέρες την online πλατφόρμα της για πόκερ με την κυκλοφορία μία έκδοσης λογισμικού που άλλαξε το πρόσωπο του online poker room.


Η Google επιδιώκει την εξαγορά για να μπει δυναμικά στο χώρο του διαδικτυακού τζόγου τη στιγμή που θα γίνει το άνοιγμα στην αγορά της Αμερικής και συγκεκριμένα του New Jersey. Αυτές οι φήμες ήταν αρκετές για να ανεβάσουν την μετοχή της εταιρείας κατά 3% με το άνοιγμα των αγορών την Παρασκευή.

Αν τελικά καταφέρει η Google να αγοράσει το μεγαλύτερο ποσοστό της συγκεκριμένης εταιρείας τότε να είστε σίγουροι πως οι ισορροπίες στο online πόκερ θα αλλάξουν και πάλι.

http://www.pokerlobbygr.com/0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top