Από που να αρχίσω; Νιώθω πιο ευάλωτη άπο ποτέ..





Τώρα που έχω την προσοχή σας , δανειζόμενος το γνωστό στίχο της σύγχρονης Ελληνικής τέχνης μπορώ να περάσω στο παρασύνθημα.
Για ολόκληρα χρόνια, δεκάδες, αιώνες, χιλιάδες καλύτερα, η ανθρωπότητα ζούσε στο σκοτάδι. Σε μια ημισυνειδητότητα στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Οι περισσότερα άνθρωποι ακόμα δεν ξέρουν πολλές φορές γιατί κάνουν κάποια πράγματα, γιατί λένε λέξεις και φράσεις και ποια ενέργεια τα υποκινεί.
Έχουμε αφεθεί και έχουμε υποκύψει τελείως στους φόβους μας. Αυτό που ονομάζουμε Ζωή είναι στην ουσία η συλλογική μας έκφραση και συμφωνία. Είναι μια σύμβαση. Ακριβώς γιατί όλα όσα μας περιβάλλουν είναι μια ψευδαίσθηση. Όλα ξεκινούν απο το μυαλό μας. Ακόμα και κάτι πολύ απτό δημιουργήθηκε πρώτα στην σκέψη κάποιου.
Τώρα, που ξαφνικά είναι λες και έχει αναποδογυριστεί ο κόσμος όλος, όλο αυτό το χάος είναι αποτέλεσμα της πρόθεσης μας, της προβολής της σκέψης μας στην ύλη (μορφοποίηση) και της έκφρασης μας. Μας αρέσει αυτό που επιλέξαμε να ζούμε;
Το καλό της υπόθεσης είναι πως μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε. Να κατανοήσουμε. Να βγάλουμε όλους μας τους φόβους στην επιφάνεια, να τους φωτίσουμε, να τους συνειδητοποιήσουμε και να τους θεραπεύσουμε.
Στα επόμενα χρόνια θα γίνει γνωστή η μεγαλύτερη μας δύναμη καθώς τα πράγματα θα συμβαίνουν με ταχύτερο ρυθμό. Ποια είναι αυτή; Πως μπορούμε με το μυαλό μας, την πρόθεση μας, την ενεργειακή μας συχνότητα να αλλάξουμε τον κόσμο. Ακόμα και να επέμβουμε άμεσα στο Dna μας και να αλλάξουμε οτι δεν θέλουμε ή δεν μας εξυπηρετεί πιά.
Η δική μας γενιά έχει να κάνει ακόμα πολύ επανάπρογραμματισμό, γιατί πρέπει να μάθουμε πολλά πράγματα απο την αρχή με νέες, πιο σωστές βάσεις. Για τους επόμενους τότε όλα θα είναι πιο εύκολά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top