Επιτέλους η στιγμή που όλοι οι gamers περίμεναν εναγωνίως έφτασε: κυκλοφόρησε το χιλιοδιαφημισμένο και πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto V.
Η 17η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα που θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά οι κονσόλες X Box 360 και PS3 αφού το νέο GTA υπόσχεται να σας καθηλώσει.

Πάει σχεδόν μία δεκαετία και μεγάλη τεχνολογική εξέλιξη από τον Carl Johnson με τα τετραγωνισμένα γραφικά και τον Σέρβο Νίκο Μπέλικ που σάρωνε την Liberty City. Πλέον πρωταγωνιστές είναι ο Μαικλ ντε Σάντα, ο Τρέβορ Φίλιπς και ο Φράνλκιν Κλίντον, οι οποίοι επιστρέφουν στο -επανασχεδιασμένο- Los Santos, (μία σατιρική ματιά στην Νότια Καλιφόρνια) την πόλη που στην οποία πριν μία δεκαετία έκανε κουμάντο ο CJ. Οπως αναφέρουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, οι 3 χαρακτήρες δε μοιάζουν με κανέναν από τους χαρακτήρες που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα στη σειρά.

Εντυπωσιακά γραφικά, μοναδικά οχήματα, νέες αποστολές και πολύπλοκο σενάριο, είναι μόλις μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η καινούργια συνέχεια του GTA που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια στις ΗΠΑ.



Πηγή: | iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top