Ένας ντετέκτιβ υποστηρίζει πως έλυσε τις δολοφονίες του διαβόητου serial killer.


125 χρόνια τώρα, οι μυστηριώδεις δολοφονίες που έχουν αποδοθεί στον Τζάκ τον Αντεροβγάλτη έχουν γίνει αντικείμενο μελέτης, ταινίες... βιβλία. Τώρα, ένας ντετέκτιβ, ο Trevor Marriott, υποστηρίζει πως επιτέλους έλυσε το μυστήριο για κάποιους από τους φόνους.

Κανείς μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να βρεί την ταυτότητα του δολοφόνου που είχε τρομοκρατήσει το Λονδίνο στα τέλη του 19ου αιώνα. Πολλοί συνωμοσιολόγοι είχαν πως πει ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης ήταν κάποιος συγγενής της Βασίλισσας Βικτώριας, ο συγγραφέας της Αλίκης στη Χώρα τον Θαυμάτων, Lewis Caroll... ακόμα και ο Vincent Van Gogh.

Ο Marriott λοιπόν πιστεύει πως ο Τζάκ Αντεροβγάλτης είναι ένας γερμανός θαλάσσιος έμπορος ονόματι Carl Feigenbaum. Στηρίζει μάλιστα αυτό τον ισχυρισμό με εξέταση παλιών εγγράφων με παλιάς σχολής τρόπο αλλά και εξέταση στοιχείων με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Οι στάσεις των καραβιών του Feigenbaum ακολουθούν τα τη διαδρομή των δολοφονιών ενώ τα μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στους φόνους υποδεικνύουν κάποιον που ταξίδευε για μεγάλα διαστήματα. Είπε πως τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει έχουν δώσει στην υπόθεση υπόσταση αστικού μύθου και έχουν αλλοιώσει πολλά από τα αυθεντικά στοιχεία της.

kamarinia.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top