Το τίμημα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά οι δύο ομάδες συμφώνησαν και μπήκε ένα τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ αφήνει πίσω του την Τότεναμ και είναι πλέον επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για τη μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φέτος και δικαιολογημένα, μια και διεκδικεί τον «τίτλο» της ακριβότερης όλων των εποχών. Η El Mundo αναφέρει πως η απόκτηση του Ουαλού κόστισε στους Μαδριλένους 91 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν φτάνει τα χρήματα που είχαν δώσει οι Ισπανοί για να πάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009. Ομως, βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το ποσό που συμφωνήθηκε για τον Μπέιλ είναι 100 εκατ. ευρώ, που αν επιβεβαιωθεί αποτελεί ρεκόρ.

Υπάρχουν ενδείξεις πάντως ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα ανακοινώσει το ποσό, καθώς προτιμούν να παραμείνει ο Ρονάλντο ως ο επίσημα πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει καλή στιγμή για να φύγει κάποιος από μία ομάδα που ένιωθα πως είχα εδραιωθεί και έπαιζα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Ξέρω ότι πολλοί παίκτες λένε ότι θέλουν να πάνε στην ομάδα των παιδικών ονείρων τους, αλλά μπορώ να δηλώσω ειλικρινά ότι το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε», δήλωσε ο Μπέιλ που θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 11 στη Μαδρίτη για τα επόμενα έξι χρόνια.

Πηγή: Eurosport



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top