Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία. Το φίλαθλο κοινό αποφάσισε να στείλει σχετικά μηνύματα κατά του ναζισμού μέσα από τις κερκίδες. Στις χθεσινές αναμετρήσεις σε ...

Λεωφόρο (Παναθηναϊκός-ΟΦΗ ) και Περιστέρι (Ατρόμητο-Απόλλων) αναρτήθηκαν πανό μέσω των οποίων οι οργανωμένοι οπαδοί καταδίκασαν τη δολοφονία Φύσσα και τον φασισμό γενικότερα.

Στη Λεωφόρο τα πανό που εμφανίστηκαν ήταν 3, χωρίς να ασχολούνται μονάχα με τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα, καθώς το ένα αφορούσε το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, και ανέφερε: «Πρώτο Θ(αίμα): Στο χρήμα πιστεύεις και σε τίποτα άλλο. Κομιστή του DVD ξανασκότωσες τον Παύλο...». Στα άλλα δύο πανό έγραφε: «Παύλος Φύσσας, 18.09.13: Νεκρός από μαχαίρι φασίστα» και «σιωπή σημαίνει συνενοχή και εμείς δεν θα σιωπήσουμε».

Στο πανό το οποίο αναρτήθηκε στο Περιστέρι, έγραφε: : «Η σιωπή σας είναι συνενοχή στο έγκλημά σας... Καλό ταξίδι Killah-P».

Ωστόσο η δολοφονία του 34χρονου δεν έχει μείνει μόνο εντός συνόρων. Οι οπαδοί της ιταλικής Τζένοα, στην αναμέτρηση κόντρα στη Λιβόρνο, σήκωσαν πλακάτ το οποίο ανέφερε: «Pavlos vive», δηλαδή «Παύλο ζεις».

thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top