Δείτε τις φωτογραφίες της

Έχει εξωτική ομορφιά και ένα πολύ ωραίο κορμί. Ωστόσο αυτό δεν προκαλεί εντύπωση αν λάβει κανείς υπόψη του τη χώρα καταγωγής της, τη Βενεζουέλα.

Ο λόγος για τη Βάσω Βιλέγκας, η οποία εμφανίστηκε με προκλητικά ρούχα σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη. Φόρεσε λοιπόν ένα κοντό τζιν σορτσάκι και ένα μαύρο διάφανο μπλουζάκι, χωρίς εσώρουχο από μέσα και όπως ήταν αναμενόμενο αναστάτωσε τους θαμώνες.

Μάλιστα το μοντέλο φωτογραφήθηκε και με τον Λευτέρη Πανταζή αποδεικνύοντας ότι ο τραγουδιστής ξέρει να διαλέγει τα καλύτερα «κομμάτια».

Η Βάσω Βιλέγκας από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός».

Ευρύτερα γνωστή έγινε ωστόσο από το γνωστό ριάλιτι σόου «Next Top Model 1», ενώ το 2011 κατάφερε να είναι μία από τις 12 φιναλίστ, στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Η Βάσω Βιλέγκας έζησε στη Βενεζουέλα μέχρι τα τρία της χρόνια. Ωστόσο επιστρέφει συχνά στη γενέτειρά της. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή της στη διάρκεια ταξιδιού τον περασμένο χειμώνα στη χώρα δέχτηκε πρόταση γάμου από άνδρα που ανήκει σε εφοπλιστική οικογένεια. 

Ωστόσο εκείνη απέρριψε την πρόταση αφού συνοδευόταν με τη χορήγηση 15.000 ευρώ το μήνα, κάτι που το μοντέλο θεώρησε ανήθικο για την ίδια και την οικογένειά της. 












http://www.to-gamato.com/2013/09/blog-post_2671.html

1 σχόλια:

  1. Δηλαδή υπάρχουν διαβαθμισεις; Πιο γυναίκα, λιγότερο γυναίκα, περισσοτερο γυναίκα και ετούτη εδώ είναι η απόλυτη γυναίκα που πιο γυναίκα δεν υπάρχει; Get a life τουβλο.... αυτα βλεπουν τα κοριτσακια και ειναι μεσα στο κομπλεξ την ανασφάλεια και την ανορεξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top