Έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τη sεξουαλική ζωή των νέων έδειξε ότι οι περισσότεροι φοιτητές δεν είναι άπειροι στο sεξ


Το 76.5% όσων συμμετείχαν στην έρευνα και είναι γύρω στα 17-18 είπαν ότι το έχουν κάνει ήδη, και μάλιστα το 10,7% είπε ότι η πρώτη τους sεξουαλική επαφή έγινε όταν ήταν από 13 έως 15 χρονών.

Οταν η έρευνα συμπεριέλαβε και τις απαντήσεις μεγαλύτερων ανθρώπων (μέχρι 43 χρονών) οι περισσότεροι απάντησαν ότι έκαναν για πρώτη φόρα sεξ γύρω στα δεκαοκτώ και ένα 13% των νεαρών φοιτητών απάντησε ότι πρωτοέκαναν sεξ μετά τα δεκαοκτώ. Οι περισσότεροι από αυτούς το έκαναν με μεγαλύτερους ενώ το 34,1% το έχει κάνει με συνομήλικό του.

Σύμφωνα με την έρευνα τα αγόρια είναι πιο τολμηρά, αφού το 43,2% είπε ότι η πρώτη φορά ήταν ένα one night stand ενώ μόνο το 0.5% των κοριτσιών είπε ότι έχασε την παpθενιά του με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης τα αγόρια έχουν και περισσότερες εμπειρίες αφού το 38,6% είπε ότι το έχει κάνει με τρεις ή και παραπάνω γυναίκες μέσα στον τελευταίο χρόνο ενώ μόνο το 11.3% των κοριτσιών απάντησε το ίδιο.

Συμπερασματιά οι ερευνητές προτείνουν πως για να έχουν οι νέοι άνθρωποι ομαλή sεξουαλική ζωή θα πρέπει από μικρή ηλικία, όταν δηλαδή βρίσκονται στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, να μαθαίνουν πράγματα για το sεξ και να αρχίζουν τη sεξουαλική αγωγή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top