Απίστευτη καταγγελία Βρετανού ιδιοκτήτη μιας πολυτελούς Jaguar...
που “έλιωσε” εξαιτίας ενός ουρανοξύστη. Διαβάστε πως  
 


Βρετανικό site αποκάλυψε την Τρίτη, ότι η εκθαμβωτική αντανάκλαση που προκαλείται από τον ουρανοξύστη Walkie Talkie προκάλεσε ζημιές στην παρκαρισμένη Jaguar ενός κάτοικου του Λονδίνου. 

Η είδηση, όπως ήταν αναμενόμενο, κάνει τον γύρο του κόσμου. 



 

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου, Martin Lindsay, ισχυρίζεται πως βρήκε το πλαϊνό μέρος της πανάκριβης Jaguar του παραμορφωμένο και σχεδόν “λιωμένο”. Όταν πήγε να παραλάβει το όχημα του, όπως δηλώνει παντού μύριζε καμένο πλαστικό. 

Το σημείο που είχε παρκάρει ήταν ακριβώς απέναντι και κάτω από τον ουρανοξύστη Walkie Talkie. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο εν λόγω ουρανοξύστης έχει λόγω σχήματος, τοποθεσίας και υλικών, αντανάκλαση, που πραγματικά βγάζει μάτια και τυφλώνει τους περαστικούς. 

Έως τώρα έχουν διατυπωθεί ήδη αρκετά παράπονα από γείτονες και περαστικούς. 

 

Μετά την καταγγελία όμως του οδηγού, βρέθηκαν και άλλοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν πάθει ζημιά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των οχημάτων τους, από την καταστροφική αντανάκλαση. 

Ιδιοκτήτες, ισχυρίζονται πως τα ταμπλό τους ξεθώριασαν μέσα σε λίγες ώρες ενώ πλαστικά μέρη των οχημάτων, υπέστησαν αλλοιώσεις από την υψηλή θερμοκρασία. 

Σύμφωνα με το Cityam, η κατασκευαστική έχει θορυβηθεί και ήδη έχει βάλει τους μηχανικούς της να εξετάσουν τι πάει στραβά με το κτίριο. 

Επίσης ο φόβος πως η αντανάκλαση μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τροχαίο ή βλάβη στα μάτια κάποιου οδηγού έχουν γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες της πανάκριβης κατασκευής που ακόμη δεν έχει καν ολοκληρωθεί. 

Παράλληλα και σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, ζητήθηκε η κατάργηση των τριών θέσεων πάρκινγκ που ήταν απέναντι από το κτίριο και στις οποίες είχαν σημειωθεί τα περιστατικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

alexiptoto.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top