Απ’ ότι φαίνεται οι γυμνόστηθες φεμινίστριες μόνο δυναμικές και ανεξάρτητες δεν είναι μιας και πίσω τους κρύβεται ένας άνδρας που τις καθοδηγεί.

Τα έχουν βάλει με τον Πάπα, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πίσω από τις Femen κρύβεται ο άνδρας που τους δίνει εντολές για το τι πρέπει να κάνουνε και ο ίδιος αποκαλύπτει τη φιλοσοφία του την οποία ομολογεί κυνικά: Η διάθεσή του για σεξ ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε η ομάδα. Έπειτα από τα όπλα που βρέθηκαν σε χώρο της οργάνωσης ο εμπνευστής της έρχεται να της δώσει την χαριστική βολή αποκαλύπτοντας τα πραγματικά του κίνητρα.
Η εφημερίδα La Republica σε άρθρο της με αφορμή το ντοκιμαντέρ « Η Ουκρανία δεν είναι μπουρδέλο» (σλόγκαν των Femen) το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη στην Μπιενάλε της Βενετίας επισημαίνει τα πραγματικά κίνητρα και τον λόγο ύπαρξης της συγκεκριμένης οργάνωσης.
17bcj4kyl
Πίσω από το ντοκιμαντέρ κρύβεται μία 28 Αυστραλή, η Κίτι Γκριν που έχει Ουκρανή μητέρα. Η Κίτι κατάφερε να περάσει ένα χρόνο με τα κορίτσια της Femen, ζώντας μαζί τους στο ίδιο διαμέρισμα στο Κίεβο και τελικά κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Τις ακολούθησε στις διαμαρτυρίες και τις συλλήψεις και πολλές φορές κατέληξε και η ίδια με χειροπέδες. Εν τέλει αποδεικνύεται ότι τα μέλη της Femen δεν είναι τόσο ανεξάρτητα όσο θέλουν να δείχνουν. Ο 35χρονος Βίκτορ Σβιάτσκι ο οποίος τις καθοδηγεί δεν διστάζει να πει στην κάμερα: «Οι άνδρες κάνουν τα πάντα για το σεξ: εγώ δημιούργησα την οργάνωση για να έχω γυναίκες».
Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς μέλη της Femen παραδέχονται ότι: «Δίχως τη συνδρομή ενός άνδρα, δεν θα βγαίναμε ποτέ προς τα έξω». Απ’ ότι φαίνεται οι συγκεκριμένες υπέρμαχες του φεμινισμού καθοδηγούνται απόλυτα από τον συγκεκριμένο άνδρα που τους δίνει οδηγίες μέσω Skype για όλες τις διαμαρτυρίες και τις κινήσεις τους.

koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top