Διαβάστε παρακάτω το top 10 με τους καλύτερους σκύλους προστάτες στον κόσμο:


1. Bullmastiff: Αυτή η φυλή είναι γνωστή για την φυσική της δύναμη, τα ένστικτα προστασίας και τη γενναιότητα. Η φυλή είναι πολύ υπάκουα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

2. Doberman Pinscher: Αυτή η φυλή χαρακτηρίζεται από απίτευτη ταχύτητα πράγμα που βοηθάει να πρλάβουν κάποιον εισβολέα σε χρόνους ρεκόρ.

3. Rottweiler: Τα Rotties όπως αυτά αποκαλούνται είναι γνωστά ως προστάτες της αγέλης τους. Είναι μια πολύ έξυπνη ράτσα και εξαιρετικά πιστή στους ιδιοκτήτες της.

4. Komodor: Αν και είναι σκύλος προστάτης κοπαδιών διαθέτει μια φυσική ικανότητα και ως σκύλος φρουράς.

5. Puli: Τα Pulis είναι γνωστά για την ύποπτη φύση τους. Βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για να ειδοποιήσουν τους ιδιοκτήτες τους.

6. Giant Schnauzer: Ισχυρά και κυριαρχικά σκυλιά που απαιτούν αυστηρή εκπαίδευση ώστε να γίνουν άριστα σκυλιά φύλαξης.

7. Γερμανικός ποιμενικός: Τολμηρός και αυθόρμητος σκύλος, ο γερμανικός ποιμενικός μαθαίνει εύκολα εντολές και γιαυτό είναι από τα αγαπημένα σκυλιά της αστυνομίας.

8. Rhodesian Ridgeback: Εκπαιδευμένα αρχικά για να κυνηγούν λιοντάρια, αυτά τα δυνατά σκυλιά πρέπει να εκπαιδευτούν κατάλληλα καθώς δεν είναι από την φύση τους και τόσο υπάκουα.

9. Kuvasz: Είναι ένας σκύλος με ισχυρό το ένστικτο προστασίας της οικογένειας. Είναι απόμακρος με τους ξένους και πολύ δεμένος με την οικογένειά του.

10. Staffordshire Terrier: Ο σκύλος που συχνά συγχέεται με το pit bull, αναπαρήχθη για μάχες με αρκούδες και ταύρους. Η επιθετικά προστατευτική φύση τους τα κάνει άριστους φύλακες.

to-kounavi.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top