Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για το Δεκαπενταύγουστο οι
τελευταίοι αδειούχοι. Η κίνηση στα δύο μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα, της Αθηνών - Κορίνθου και της Αθηνών - Λαμίας, ήταν αυξημένη έως το μεσημέρι σε σχέση με την...

αντίστοιχη περυσινή ημέρα. Για τη διευκόλυνση των εκδρομέων, έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα.

Αυξημένη κατά 10% η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου
Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα διόδια της Ελευσίνας, έως το μεσημέρι είχαν περάσει από την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου 24.800 αυτοκίνητα, ενώ κατά την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου πέρυσι, είχαν περάσει κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, 22.300.

Οι εκτιμήση των υπευθύνων είναι ότι έως το βράδυ θα περάσουν περίπου 45.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι είχαν περάσει 40.000.

Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας η κίνηση ήταν επίσης έως το μεσημέρι αυξημένη και σύμφωνα με τους υπευθύνους των διοδίων, είχαν περάσει 18.089 αυτοκίνητα, ενώ την αντίστοιχη ημέρα πέρυσι, είχαν περάσει την ίδια ώρα, 17.417.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, η οποία έχει προχωρήσει στη λήψη έκτακτων μέτρων στο εθνικό δίκτυο.

Αυξημένη κατά 10% η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά λόγω της αναχώρησης των πλοίων από τις πύλες για τα νησιά του Αιγαίου.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 19 αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά, 15 από τον Αργοσαρωνικό, 11 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Αυξημένη κατά 10% η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου
Αντιστοίχως αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται να αναχωρήσουν από τον Πειραιά 17 πλοία, 15 για τον Αργοσαρωνικό, 12 από τη Ραφήνα και 3 από το Λαύριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Με ζεστό καιρό και ανέμους η έξοδος
Αίθριος θα είναι γενικά σήμερα ο ουρανός, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά όπου το μεσημέρι προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top