Επειδή το Facebook είναι αχανές και ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε κάνει add ανά πάσα στιγμή
, καλό θα ήταν να προσέχεις ποιες προσκλήσεις αποδέχεσαι.Υπάρχουν 5 είδη ατόμων που καλό θα ήταν να αποφεύγουμε να τα προσθέτουμε στους φίλους μας:

Άγνωστοι
Αφενός ίσως προσπαθήσει να σας «κλέψει» φωτογραφίες κλπ. και αφετέρου σκεφτείτε πόσο περίεργο θα ήταν να σας συναντήσει τυχαία κάπου κ να σας πει «Γεια σου είμαι ο τάδε από το Facebook» και εσείς να τον κοιτάτε σαν χάνος.

Άτομα που θέλουν να γίνουν φίλοι με όλο το Facebook
Θα είστε απλά μία «επαφή», δε σας ξέρουν κι ούτε έχουν πρόθεση να σας μάθουν, άστε που δε θα πατάνε και like πουθενά. Με τόσους φίλους, σιγά μην βγαίνουν τα δικά σας posts στο Home τους!

Οι πρώην των συντρόφων σας
Σίγουρα το ΄χει κάνει για να σας ελέγχει εκτός κι αν διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον/την σύντροφό σας (αν και κάτι τέτοια δεν τα πολυπιστεύουμε).

Το αφεντικό σας
Ούτε ένα ψέμα της προκοπής δε θα μπορείτε να πείτε στη δουλειά, καμιά μέρα που θα θέλετε να παίξετε τους άρρωστους. Θα ξεχαστείτε, θα κάνετε κάνα check in και την άλλη μέρα θα σας περιμένει το χαρτάκι της απόλυσης.

Άτομα που θέλουν να διαφημιστούν
Από τη μία λες ok τη δουλειά τους θέλουν κι αυτοί να προωθήσουν. Από την άλλη όμως γίνονται τόσο εκνευριστικοί που απλά τους κάνεις hide και ηρεμείς.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top