Η σύζυγος του Πέτρου Φυσσούν, Νικολέτα και κόρη του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου μιλά για την έξωση που τους έκαναν.


 
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά έγιναν για ένα ενοίκιο. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια, Δροσούλα Χαραλάμπους, είναι κολλητή φίλη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα μου, τη Βούλα. Με τη γυναίκα που δεν με άφησε να τον νεκροφιλήσω», λέει χαρακτηριστικά στην Εspresso.
Kαι τονίζει: «Τα τρία πρώτα χρόνια πληρώναμε ενοίκιο 800 ευρώ και μας έδιναν απόδειξη για 400. Τον τελευταίο χρόνο δίναμε 400 ευρώ για ένα σπίτι ερείπιο. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχουμε προκαλέσει φθορές. Φθορές σε ένα σπίτι που όπως μας είπε ο μηχανικός που το είδε είναι έτοιμο να πέσει. Ο σεισμός το έχει διαλύσει».
Ο ηθοποιός δεν άντεξε το εν λόγω συμβάν, ένιωσε κακοδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπως έγραψε το govastileto. «Μέσα στο σπίτι έμειναν τα βιβλιάρια υγείας και η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε ούτε αυτά να μας δώσει. Τόση απανθρωπιά. Τελικά έπεσε στα πόδια της μια γειτόνισσα και την παρακάλεσε και ο σύζυγός της και να έδωσε για να μπορέσει να νοσηλευτεί ο Πέτρος. Και όλα αυτά επειδή χρωστάμε ένα ενοίκιο, 400 ευρώ», είπε.

Zougla

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top