Η Ρεάλ όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον Γκάρεθ Μπέιλ αλλά παρουσίασε και νέες προτάσεις στην Τότεναμ.


Η πιο εντυπωσιακή μάλιστα από αυτές έχει ως αντάλλαγμα το μυθικό ποσό των 117 εκ.ευρώ.

Ολοένα και πιο κοντά φαίνεται πως βρίσκονται Γκάρεθ Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης όσο πλησιάζει το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος απέχει από τα μέσα Ιουλίου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ, έμεινε εκτός αποστολής για την 1η αγωνιστική της Premier League κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (απόφαση του Βίλας-Μπόας), με τα αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως αυτές τις ημέρες θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις για το deal της χρονιάς.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η μαδριλένικη "Marca", ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κάνει τρεις προτάσεις στους ανθρώπους των "σπιρουνιών", καλώντας τους να διαλέξουν όποια επιθυμούν και να παραχωρήσουν στους "μερένγκες" τον Ουαλό άσο.

Η πρώτη πρόταση κάνει λόγο για χαμηλωμένη προσφορά της Ρεάλ προς την Τότεναμ (δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποσό) αλλά με τα χρήματα να καταβάλλονται μετρητά και άμεσα στο ταμείο των Λονδρέζων.

Υπάρχουν όμως και δύο εναλλακτικές προτάσεις: η Ρεάλ να δώσει 97,8 εκ.ευρώ στην Τότεναμ μέσα στα επόμενα 4 χρόνια ή το ιλιγγιώδες ποσό των 117 εκ.ευρώ μέσα στην επόμενη εξαετία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται, με τον Γκάρεθ Μπέιλ από την πλευρά του να έχει εκφράσει κατηγορηματικά την επιθυμία του να φύγει από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" (από το 2007 εκεί) και να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή:sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top