Αγόρια ξυρίστε τα κεφάλια σας άφοβα, κορίτσα χαιδέψτε το ξυρισμένο του κεφάλι που υποσυνείδητα σας φέρνει στο νου ένα χαριτωμένο βρέφος ή το σεξ καθότι αποτελεί ένα πασιφανές φαλλικό σύμβολο...

 

 

 

 

 

 

Σας στείλαμε τώρα έτσι;

Κι όμως είναι γεγονός. Η θέα ενός φαλακρού, καλοξυρισμένου κεφαλιού φέρνει συνειρμικά στο μυαλό των γυναικών την εικόνα ενός βρέφους ή ενός πέους. Κάτι που τις κάνει να θέλουν να βρίσκονται κοντά του, για αγκαλίτσες ή για αχαλίνωτο σεξ.

Για τον ίδιο λόγο σύμφωνα πάντα με πολυετή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας οι φαλακροί άνδρες τείνουν να κάνουν περισσότερο σεξ, να έχουν περισσότερες κατακτήσεις στο αντίθετο φύλο αλλά και να εκφοβίζουν τον ανταγωνισμό καθώς παρουσιάζονται πιο γυμνασμένοι, πιο ψηλοί, πιο αρρενωποί καθώς ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ του ηγέτη.

Είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί και για αυτό τον λόγο να θεωρούνται και πιο επιτυχημένοι στην επαγγελματική τους καριέρα.

Η απάντηση ενδεχομένως να βρίσκεται στις ορμόνες. Οι φαλακροί άνδρες έχουν υψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης και dht τεστοστερόνης (διυδροτεστοστερόνη). Η συγκεκριμένη διαπίστωση αποτελεί περίπτωση κότας - αυγού. Ποιό έγινε πρώτα; Ή κότα ή το αυγό; Παρόλο που ακόμα δεν ξέρουμε αν οι φαλακροί άνδρες έχουν περισσότερο στρες λόγω αυξημένης τεστοστερόνης ή αν έχουν αυξημένη τεστοστερόνη λόγω περισσότερου στρες.


 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top