Από τις 29 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς στο κανάλι FOX, με πρωταγωνιστές τους: Damien Lewis και Claire Danes.


Οι Αλεξ Γκάνσα και Χάουαρντ Γκόρντον, με τη συνοδεία της Κλερ Ντέινς, του Ντέιμιαν Λούις και του Ρούπερτ Φρεντ, έδωσαν συνέντευξη Τύπου για το τι θα επακολουθήσει στον τρίτο κύκλο του «Homeland» που ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όσο για τον τρίτο κύκλο οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Κάρι: η Κάρι Μάθισον βρίσκεται σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά της και προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει μόνη της. Η Κάρι και ο Σολ έρχονται ακόμα πιο κοντά – τραγική ειρωνεία – επειδή έχουν μοιραστεί την εμπειρία της βομβιστικής επίθεσης στο τέλος του προηγούμενου κύκλου και οι κοινές τους απώλειες τους συνδέουν.

Μπρόντι: Στα δύο πρώτα επεισόδια, που εκτυλίσσονται αποκλειστικά στη Γουόσινγκτον, ο Μπρόντι του Ντέιμιαν Λούις δεν εμφανίζεται καθόλου, ενώ εμφανίζεται στο τρίτο επεισόδιο. Η κάμερα τον συναντά στο τρίτο. Ωστόσο εξακολουθούμε να παρακολουθούμε τι συμβαίνει στη ζωή της οικογένειας του Μπρόντι και το πώς η γυναίκα και τα δυο παιδιά του μαθαίνουν να ζουν χωρίς την παρουσία του, αλλά και την κατηγορία εναντίον του για εγκλήματα τρομοκρατίας.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top