Η πρώτη ταινία πopνό γυρισμένη με τα γυαλιά της Google είναι γεγονός!Παρά το ότι η Google απαγόρευσε πρόσφατα τις εφαρμογές για τα Google Glass οι οποίες περιέχουν σεxουαλικό περιεχόμενο, όπως η Tits & Glass -μια εφαρμογή που σε μια μόλις ημέρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 10.000 μοναδικούς επισκέπτες- η εταιρεία Mikandi προχώρησε στη δημιουργία μιας ταινίας πopνό με τα «έξυπνα» γυαλιά με πρωταγωνιστές τους πορνοστάρ James Deen και Andy San Dimas.

Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και οι λάτρεις της τεχνολογίας δηλώνουν απλά ενθουσιασμένοι καθώς, όπως αναφέρει και η υπεύθυνη της εταιρείας, «είναι μια εμπειρία που μπορεί να σε μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο».


Η χρήση των γυαλιών σε ταινίες πopνό αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία κυρίως λόγω της πολύ καλής ανάλυσης που έχουν και της οπτικής που προσφέρουν, φέρνοντας τον θεατή σε κατάσταση σχεδόν πραγματικής θέασης.

Τα γυαλιά της Google παρέχουν στο χρήστη μια εικόνα υψηλής ανάλυσης παρόμοια με την παρακολούθηση HD τηλεόρασης 25″ από απόσταση 2.5 μέτρων. Διαθέτουν κάμερα 5-megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, WiFi (802.11b/g), Bluetooth και micro USB θύρα για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Φορώντας τα Google Glass, μπορεί εύκολα κανείς να καταγράψει εικόνα και ήχο και να τα μοιραστεί μέσω Διαδικτύου άμεσα...

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top