Συννελήφθη επειδή έγραψε ένα μακάβριο αστείο στο Facebook!


Πολλοί από εμάς έχουμε μιλήσει άσχημα κατά την διάρκεια ενός online παιχνιδιού όπως το League of Legends ή το Call of Duty. Φαίνεται όμως ότι μερικές φορές οι βρισιές ακόμα και αν λέγονται για πλάκα, έχουν σοβαρές επιπτώσεις. Ένας έφηβος, ο Justin Carter από το Austin του Texas, βρήκε τον μπελά του καθώς σε μια συνομιλία με έναν φίλο του εκφράστηκε λάθος.

Μετά από μια λογομαχία που είχαν κατά την διάρκεια ενός αγώνα στο League of Legends, ένας φίλος έγραψε στο wall του Justin ότι είναι τρελός. Εκείνος απάντησε λέγοντας "Ω ναι, είμαι τρελός, δεν πάω καλά. Θα πάω να πυροβολήσω ένα σχολείο γεμάτο με παιδάκια και θα φάω τις καρδιές τους ενώ αυτές θα χτυπούν ακόμα". Στο τέλος πρόσθεσε "jk" που σημαίνει ότι έκανε απλώς πλάκα. Μια γυναίκα όμως που είδε την συζήτηση, έψαξε να βρει που μένει ο Justin και είδε ότι στην γειτονιά του βρισκόταν ένα σχολείο. Φοβούμενη λοιπόν τα χειρότερα κατήγγειλε τον έφηβο στην αστυνομία!

Ο Justin Carter προφυλακίστηκε στις 27 Μαρτίου ενώ η τελική δίκη διεξήχθη προχθές 1η Ιουλίου. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεσή του αλλά είναι γνωστό ότι κινδυνεύει με μέχρι και οκτώ χρόνια φυλάκισης.

http://www.gameworld.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top