Είναι μοντέλο και το «ζουμερό» κορμί της την εκτόξευσε στην κορυφή της δόξας σε χρόνο μηδέν ενώ στα τελευταία «επιτεύγματα» της Kate Upton περιλαμβάνεται και το εξώφυλλο του Sports Illustrated's Swimsuit Edition.

Τα μυστικά διατήρησης της σιλουέτας της αποκαλύφθηκαν δια στόματος Justin Gelband, του personal trainer της ίδιας αλλά και πολλών άλλων μοντέλων.

Ο Gelband τόνισε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά και κινητοποίηση για να έχει κανείς το κορμί της Upton, υποστηρίζοντας ωστόσο πως σχεδόν ο καθένας μπορεί να το αποκτήσει.

«Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα ήθελε να φέρει μια αλλαγή στο χώρο του μόντελινγκ δείχνοντας πως οι καμπύλες είναι σέξι», είπε ο Gelband για την Upton. «Είναι ένα πολύ θετικό πρότυπο για τα νέα κορίτσια εκεί έξω».

Η Kate ασκείται με βάση εξατομικευμένο πρόγραμμα που έχει φτιάξει γι’ αυτήν ο Gelband, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και… «γητευτής των μοντέλων».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων zumba, πολεμικές τέχνες, capoeira, pilates και yoga και, όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του, μπορεί να τεντώσει, να ενδυναμώσει και αν τονώσει όλο το σώμα αλλά και να συσφίξει κοιλιακούς και μηρούς.

Το «πελατολόγιο» του Gelband περιλαμβάνει και πολλά άλλα μοντέλα όπως τις Irina Shayk, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Erin Heatherton και Lily Aldridge.

Το κάθε μάθημά του κοστίζει 30 λίρες, γίνεται στο στούντιό του στη Νέα Υόρκη, διαρκεί 45 με 50 λεπτά και έχει μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 10.

Η Upton ολοκληρώνει τη φροντίδα του σώματός της με υγιεινή διατροφή.

«Το φαγητό είναι το νούμερο ένα», δήλωσε ο Gelband. «Το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι: θέλω να συγκεντρωθείτε στο να περιορίσετε αυτά που καταναλώνετε χωρίς να τα χρειάζεστε, Όχι ζάχαρη, όχι αλάτι, όχι αλκοόλ, περιορισμένοι υδατάνθρακες», εξηγεί.

Πιστεύει πως η απαγόρευση των υδατανθράκων δεν είναι καλή ιδέα και συμβουλεύει να προτιμούμε αυτούς που προέρχονται από λαχανικά, καστανό ρύζι κ. ά.

Η Kate είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν παραλείπει ποτέ την άσκηση, όσο πολυάσχολη κι αν είναι. «Πάντα βρίσκω χρόνο να ασκηθώ και να χαλαρώσω. Πολύς ύπνος και πολύ νερό είναι επίσης σημαντικά», είχε πει.







 


Newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top