Χωρίς αποτελέσματα εξελίσσεται η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της Παραμυθιάς, τις ηπειρωτικές ακτές και την...
--> ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων, που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα, έκλεψαν δύο αυτοκίνητα τα οποία εγκατέλειψαν και συνέχισαν πιθανόν την παράνομη διαδρομή τους με μηχανάκι εκλάπη από την Γλυκή χθες τα ξημερώματα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς και των Φιλιατών. Παράλληλα έγιναν πολλές προσαγωγές Αλβανών οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή, ενώ αξιοποιείται κάθε πληροφορία.

Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κάποιο στοιχείο το οποίο θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές. Οι κακοποιοί, όπως όλα δείχνουν, επιχειρούν να φτάσουν στην Αλβανία, ενώ από τις κινήσεις μέσα στην παλιά επαρχιακή οδό Φιλιππιάδας-Ηγουμενίτσας, φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA δε σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών "γάζωσαν" το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το αγροτικό αυτοκίνητο εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

http://www.news.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top