Τηλεοπτική Σεζόν 2013 - 2014


Μετά από μια βαλτώδη περίοδο στασιμότητας και πτωχής καλλιτεχνικής, εγχώριας, παραγωγής καταλάβανε όλοι σύσσωμοι πως ο Έλληνας διψάει για Ελληνικές παραγωγές με αγαπημένους ηθοποιούς και συντελεστές αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα...


Έτσι, ενώ και φέτος πήξαμε στις επαναλήψεις γνωστών τηλεοπτικών σήριαλ που γνωρίζουμε απ´ έξω κάθε σεκάνς, σκηνή, διάλογο και ατάκα, οι μετρήσεις τηλεθέασης κτυπήσανε κόκκινο.
Οι έξυπνοι παραγωγοί και καναλάρχες πήραν το έναυσμα και το σαφές μήνυμα να ξεκινήσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέα προγράμματα και τηλεοπτικά σήριαλ, που ο κόσμος τόσο έχει ανάγκη, αναζητώντας ταυτόχρονα και νέα πρόσωπα.

Πρόγραμμα για όλα τα γούστα.
Με στόχο να ικανοποιήσει ένα ευρύτερο φάσμα τηλεθεατών, ο Αντ1 προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην ολοκλήρωση του νέου του προγράμματος του για τη σεζόν Οκτώβριος 2013 - Ιούνιος 2014, δίνοντας έμφαση στην επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας και κυρίως των κωμικών σειρών, που τόσο αρέσουν στον Έλληνα τηλεθεατή. Δεν θα λείψουν φυσικά και οι εκπομπές που του έχουν χαρίσει εξασφαλισμένη τηλεθέαση και αποτελούν αγαπημένη συνήθεια για το κοινό.

Στην απογευματινή ζώνη θα εισβάλει μια νέα, καθημερινή σειρά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το όνομα αυτής "Μπρούσκο", σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου με ταυτόχρονα γυρίσματα σε Κύπρο και Ελλάδα, που αποτελεί ταυτόχρονα την πρώτη τηλεοπτική συμπαραγωγή Ελλάδας και Κύπρου.

Στην βραδινή ζώνη, τρείς νέες κωμικές σειρές θα μας κρατήσουν συντροφιά. Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο Ρήγας - Αποστόλου υπογράφει το σενάριο για το νέο σήριαλ "Τρίχες" και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο. 

Ο βετεράνος του είδους, Χάρης Ρώμας βρίσκεται πολύ κοντα σε συμφωνία με το νέο του εγχείρημα με τίτλο "Βαβέλ". Ο ηθοποιός θα υποδυθεί ένα σεφ που θα μπλέκεται σε κωμικοτραγικές καταστάσεις με τα αδέρφια του Γιάννη Τσιμιτσέλη και Όθωνα Μεταξά.

Σε πολύ αισιόδοξο κλίμα επίσης, βαίνουν οι συζητήσεις με το δημιουργό των επιτυχιών, "Εγκλήματα" και "Είσαι το ταίρι μου" , Θοδωρή Πετρόπουλο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα παίξει μπάλα σε διπλό ταμπλό και με έγκριση του Alpha. Η νέα του κωμική, δικαστική σειρά "Δια Ταύτα" θα μεταδοθεί πρώτα στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΟTE TV και θα ξεκινήσει να προβάλεται στον Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν, μόλις ολοκληρωθει στον ΟΤΕ.

Στα πλαίσια αναβάθμισης της σελίδας μας, το προσεχές διάστημα θα προχωρήσουμε σε συνεντεύξεις και αποκλειστικότητες με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων του τόπου μας. Μείνετε εδώ...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top