Εκτενές ρεπορτάζ για το θάνατο του 19χρονου Tyrell Matthews-Burton στα Μάλια, αφιερώνει στην διαδικτυακή της έκδοση, η βρετανική εφημερίδα Mirror, αναρτώντας μάλιστα και τη φωτογραφία του άτυχου Βρετανού που πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν συνομήλικο συμπατριώτη του.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι γείτονες του Tyrell τον περιγράφουν ως ένα ήσυχο παιδί, που πήγε σε ένα καλό σχολείο και ο οποίος ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του. « Ήταν ένας μικρός κύριος»  είπε η 78χρονη Mavis, μιλώντας στην εφημερίδα.

Συγκλονιστικές όμως είναι και οι μαρτυρίες Βρετανών που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και είδαν από κοντά όλα όσα διαδραματίστηκαν.  «Τόσο αίμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ» αναφέρει ο 18χρονος Harry Nye και συνέχισε λέγοντας « Το ΕΚΑΒ άργησε πάρα πολύ να έρθει και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Στέκονταν εκεί σαν να έλεγαν ' ένας ακόμα Βρετανός που έμπλεξε'»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άτυχος 19χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα, ενώ στο κατώφλι του σπιτιού του φίλοι και συγγενείς άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top