Το Starakia.net είναι στον αέρα για τους λάτρεις του γνωστού All Star παπουτσιού της εταιρείας Converse!
Διαβάστε το Δελτίο τύπου για την νέα αυτή προσπάθεια στο διαδίκτυο...

Το Starakia.net δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν πωλεί προϊόντα. Απλά συγκεντρώνει στις σελίδες του τα αγαπημένα μας παπούτσια από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνει την αναζήτησή σας αλλά και να σας δίνει ιδέες. Καθημερινά η ομάδα μας ψάχνει και βρίσκει τα αγαπημένα σας All Star της Converse και σας παρουσιάζει στις σελίδες του τις καλύτερες αγορές για εσάς. Τα προιόντα που θα βρείτε εδώ είναι όλα αυθεντικά Converse και όχι απομιμήσεις που συχνά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αν πιστεύετε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε οτιδήποτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνετε συμφέρουσες αγορές που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Διαβάστε παρακάτω απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πως λειτουργεί το starakia.net.

Πως μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν που είδα στις σελίδες σας;

Κάντε click πάνω στην λέξη ''Αγοράστε'' ή ''Μετάβαση στο κατάστημα'' και θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί το σταράκι που σας άρεσε. Μπορείτε να το αγοράσετε από εκεί ή να ρωτήσετε για περισσότερες πληροφορίες (μεθόδους πληρωμής, αποστολής, νούμερα,  άλλα χρώματα κλπ). Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας, μήπως και μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εμείς αντί του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είδα ένα προϊόν στις σελίδες σας, αλλά όταν έκανα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα είδα διαφορετική τιμή. Γιατί;

Το starakia.net ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με βάση τα στοιχεία που μας αποστέλλουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να βρεθεί προϊόν με διαφορετική τιμή, μέχρι να γίνει η επόμενη ενημέρωση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top