Η Μενεγάκη δεν περιλαμβάνεται γιατί είναι κάτι το εντελώς αυτονόητο…












Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, μπήκε στο χώρο της δημοσιογραφίας, συνεχίζοντας όμως να εκφράζει πάντα την αγάπη της για τη μουσική, μέσα από εκπομπές όπως το «Club Sandwich», που πρωτοπαρουσίασε το 1990.






Το βλέμμα της καθηλωτικό, όσο και οι ερωτήσεις που έκανε σε εκείνους που κάθονταν απέναντί της. Για δεκαετίες, οι εκπομπές της υπήρξαν μία αληθινή τηλεοπτική όαση προσφέροντας στο κοινό στιγμές γέλιου, συγκίνησης και γλυκιάς νοσταλγίας.
Η δημοσιογράφος έχει κερδίσει το κοινό με τα πάντα εύστοχα και καίρια ερωτήματά της στο «Τώρα» του ΣΚΑΪ. Κάποιοι, όμως, θυμούνται ακόμη το πέρασμά της από τη σειρά «Δύο Ξένοι».
Οι έρευνες και το αστυνομικό ρεπορτάζ ήταν πάντα το μεγάλο της μεράκι, ακόμη κι αν την έφεραν πολλές φορές αντιμέτωπη με κινδύνους. Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» είναι από τις μακροβιότερες κι από τις πιο επιτυχημένες, αφού ρίχνει φως σε σκοτεινές υποθέσεις και εξαφανίσεις από το 1995.
Χρειάστηκε να δοκιμαστεί σε εκπομπές διαφορετικού τύπου έως ότου να καταλήξει στη «Μεσημεριανή Μελέτη», η οποία της ταίριαξε γάντι! Δεν αποχωρίζεται, όμως, και το δελτίο ειδήσεων, το οποίο την ανέδειξε
Καλωσόρισε για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό το 1993, μέσα από τη συχνότητα του NEW CHANNEL. Έγραψε ιστορία στις μεσημεριανές εκπομπές με το «Super Star», ενώ πλέον τη βλέπουμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR κάθε Σαββατοκύριακο.
Τα πρώτα της βήματα στο χώρο τα έκανε μέσα από το MAD. Αυτό που αρκετοί δεν ξέρουν είναι πως εμφανίστηκε πρώτη φορά στους δέκτες μας στα 11 της χρόνια, στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά.
Περιμένοντας τον πελαργό, η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές της περιόδους. Η εκπομπή «Fthis TV» στον ΑΝΤ1 είναι το μεγαλύτερο στοίχημά της.
ΠΗΓΗ: msn.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top